söndag

Hästarna reds ut idag, jag på tess och pappa på appis. Båda var pigga och glada, speciellt appis hon studsade och hade sig :p Tess kändes fin! Hon har blivit så himla lydig nu både fram och tillbaka. När hon kom till mig kunde hon knappt backa ett steg men detta har jag lagt ner riktigt mycket tid på (då hon sätter sig på bakbenen väldigt bra) nu och nu backar hon för minsta lilla signal och så långt jag ber henne. Genom att backa henne och sen driva framåt gör att hon verkligen tar i med bakbenen, riktigt bra övning för henne :)

Fortfarande sjuk och mår skit idag, hostar verkligen hela tiden, är förkyld och har feber :( Får väl skylla mig själv lite som var ute och festade igår.. haha. Men imorgon ska jag ligga hemma hela dagen och hoppas på att bli frisk. Skönt iaf att jag inte har mer än 37,5 graders feber.. :)

Snart ska tess tillbaka och ultraljuda sitt ledband!Hhoppas att det ser bra ut för då hoppas jag att vi kan börja med galoppen :) Sen senare börja hoppa lite! Jag tror hon kommer vara så mycket mer ridbar då i hoppningen än hon var innan eftersom jag lagt en helt annan grund nu än vad jag hade innan.

Kommentarer
Postat av: Birta

fin blogg :D bloglovinbyte ?kram !

2012-02-06 @ 08:46:37
URL: http://birta.blogg.se/
Postat av: alicia ♥

hej! jag följer din blogg och jag gillar den starkt.

skulle vara coolt att få vara med på din blogg,

vill du köra ett länkbyte? hör av dig i en kommentar

på min blogg eller mailen: freddemusse@gmail.comha de bra /alicia larsson.

2012-02-06 @ 19:37:17
URL: http://freddemusse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0