ridning i ridhuset idag :)

Båda var med och båda var superfina :) Red båda barbacka som vanligt, rider nästan alltid barbacka nuförtiden!

Appis:
Jobbade mycket med att forma igenom i sidorna utan att tappa ytterbogen i både skritt trav och galopp. Jobbade med övergångar mellan alla gångarter så hon får igång bakbenen, hon lyssnade jätte bra både fram och tillbaka. Gjorde lite öppna i traven så hon verkligen bärde upp sin insida och i galoppen jobbade jag med rakriktningen. När jag travade av i slutet hade hon en jätte fin trav - taktmässig och hon vilade på sina bakben :) Helt lösgjord i båda sidorna var hon också, superfin :)

Tess:
Pappa red henne i början och sen galopperade jag henne lite samt travade. Hon jobbade superbra med bakbenen och lyssnade fint :) Kändes helt okej i sidorna men behöver komma loss mer samt komma fram till handen mer och ta ett bättre stöd. Hon har så mycket kvalitéer i galoppen tess, den är så ridbar - när hon lägger vikten på bakbenen. Känns väldigt bra med henne nu när jag från början har fått henne att jobba med bakbenen, nu ska det nog gå att ta en halvhalt innan hindret som det inte gått innan ;)

Känns verkligen att jag fått en stadigare och starkare sits nu när jag ridit barbacka + börjat styrketräna. Har ju inte galopperat tess sen i höstas och då hade jag ganska svårt för att sitta ner i hennes galopp barbacka. Men nu satt jag jätte stadigt och hade inga problem med att rida henne framåt eller ta tillbaka henne!

image description

image description
Hästarna idag :)

Lite halvflummig text men är så trött nu så orkar inte skriva ordentligt :p

Kommentarer
Postat av: Julia Kling m. Ridtravaren I Hear Music

Kul att de gick så bra =)

2012-02-22 @ 23:09:02
URL: http://oneofmusic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0