ridit :D

Kände mig bättre nu i eftermiddag och febern gick över så åkte upp och red hästarna. Dom har ju vilat i 3 dagar nu så om jag ska tävla imorgon kände jag att jag måste rida igenom appis lite :) Båda gick på banan, appis jobbade jag över bommar och hoppade ett litet hinder. I början var hon lite ''olydig'' men sen kände jag att det var för hon inte var på bakbenen. I slutet när hon väl kommit lite mer på bakbenen så lyssnade hon mycket bättre och hoppade jätte fina språng :) Hon kändes väl inte jätte fin just i markarbetet men helt okej i slutet. Hon var inte riktigt framme till bettet och ville inte riktigt forma igenom sidorna. Sen kickade hon också en hel del när jag drev fram henne med spöet :p Har aldrig hänt under den tiden jag har haft henne haha :p

Pappa red tess men hon var lite busig så fick hoppa upp två gånger och rida henne :p Men det var bara att hon var lite tittig och driver man inte henne framåt ordentligt då så är det kört! Med mig kändes hon jätte fin iaf och travade på i en bra form :) Hon var väldigt lydig både fram och tillbaka.

Vaknar jag upp med feber imorgon så skiter jag i tävlingen, har ändå inte anmält mig än utan får efteranmäla imorgon. Känns inte värt att åka och hoppa en klass och bli ännu sjukare. Då stannar jag hellre hemma och blir frisk så jag slipper ligga sjuk resten av helgen :) Det kommer fler tävlingar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0