gårdagens ridpass

Igår red jag äntligen hästarna igen :) Känns som det var ett tag sen men det var visst bara 2 dagar de vilade :p Red båda på banan och de var lite extra taggade :)

Appis:

Red henne barbacka och började med att skritta väldigt länge. Gjorde massa volter, red slalom och gjorde lite öppna för att verkligen forma henne för skänkeln samtidigt som jag fick med mig bogen. Fortsatte med samma sak i trav och där jobbade jag även med rakriktningen. Hon kändes väldigt fin i munnen, hade ett bra, jämt stöd! I galoppen sen blev hon lite väl springig så jag jobbade mycket med skritt-galopp-skritt med tydliga övergångar så hon verkligen satte under sig! Hon kändes väldigt fin faktiskt för att ha vilat 2 dagar nu :)

Tess:

Hon var väldigt krånglig när jag skulle hoppa upp, hon var det ett tag innan men sen blev det bättre. Så nu har det alltså kommit tillbaka. Men när jag väl kom upp så var hon rädd för det mesta så i början jobbade jag bara med att få henne lyssna framåt samt tillbaka. Eftersom hon lyssnar så pass bra framåt nu så kan jag jobba henne ''bakåt'' direkt. Tess kändes också väldigt fin! Travade mest bara runt överallt för att se så hon lyssnade på mig, vilket hon gjorde :)

Kommentarer
Postat av: Joanna B

Hej! Superfin blogg! :)Kolla gärnha in min och säg vad du tycker! :D2012-02-10 @ 07:55:02
URL: http://capirossin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0