dagen

Sitter och skriver ihop ett inlägg om horseshowen med bilder och så! Publicerar nog det imorgon om jag hinner skriva klart de. Idag har jag ridit hästarna, eller jag red appis och en kompis tess. Så hade jag lektion för henne! Tess är inte lättriden alltså, det märker man när man sätter upp andra hur jäkla mycket ridning hon kräver.

Appis kändes jätte fin, måste dock jobba mycket mer på rakriktningen i både skritt trav och galopp. Det har blivit mycket bättre men det krävs mer just för att hon på det böjda spåret ska komma loss mer i sidorna. Nu vill hon bara skjuta ut bogen och böja halsen istället för att forma hela sidan och fortfarande ha kvar bogen. Tog 3 språng på ett lågt räcke oxå som stod uppställt. Innan hindret vill hon oxå springa lite snett så ska jobba mycket med bommar på marken nu så hon verkligen är rak innan hindret. Det är verkligen skit svårt men det måste vi jobba på! Men hon blir verkligen finare och finare för varje dag appis :)

Sen galopperade jag tess lite oxå, det blir en jäkla skillnad på hennes galopp när hon sätter under sig och inte. Så det var bra att jag fick känna hur det känns när någon annan ridit innan och hur det känns när hon inte sätter under sig. Hon måste verkligen jobbas bakifrån och fram till handen hela, hela tiden! Men hon kändes okej i slutet!

Här är schabraket jag köpte på mässan, ser inte riktigt ut som i verkligenheten. Det är ett lamicell! Vet inte vart jag köpte det men den fanns lite överallt :) Letade oxå efter ett pannband i samma färg men hittade inget, vill verkligen ha ett matchande, så fint :) Både appis och tess passar verkligen i rosa/lila. De båda är så fina i mitt andra rosa/lila jag har :)

image description

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul att appis bara blir finare och finare. Slå gärna en kul på min blogg och säg vad du tycker om musse :)

2012-02-27 @ 23:35:19
Postat av: Agnes---djurfickorna

Fint schabrak! :)

2012-02-29 @ 09:44:02
URL: http://djurflickorna.devote.se
Postat av: Alma

Jättefin blogg!

2012-02-29 @ 16:24:36
URL: http://allroundhastarna.blogg.se/
Postat av: Amanda

Verkligen jättesnyggt schabrak!!

Kolla gärna in min och min kompis hästblogg och var med på frågestunden! :) skulle betyda mycket för oss..:)

2012-02-29 @ 18:55:58
URL: http://albroryttarna.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0