Vintervila

Både Aqua och Appis kommer få lite vintervila i samband med att jag åker utomlands. Egentligen tänkte jag att någon kunde hålla igång appis under tiden just för att hon vilat så mycket, men 2 veckor är så kort tid. Sen är jag väldigt nogrann med underlag och allt sånt med henne nu under igångsättningen. Så hon får vila helt istället.
 
Så jag kommer trappa ner 3-4 dagar innan vi åker, sen vilar dom helt i 2 veckor (dom går ju ute dygnet runt och rör sig mycket) och sen trappa upp igen någon vecka innan vi kör på som vanligt igen. Appis kommer jag nog ta det lite lugnare med när jag trappar upp eftersom hon inte är i tävlingskondis!
 
Får era hästar vintervila? :)
 
En (inte så passande) bild från i somras på appis o tess :) På tal om Appis, Tess o Aqua så måste jag nog uppdatera lite om hästarna i menyn och lägga till Aqua :)

Kommentarer
Postat av: Eva

Man kan inte kalla det vintervila men min häst kan få stå 1-2 ggr i v :) inte mera för då blir han crazy, haha! Han gillar att bli motionerad :) Med varierad träning såklart!

2012-12-11 @ 13:36:11
URL: http://evahagelberg.blogg.se/
Postat av: Anna

Fina hästar <3 :)

2012-12-11 @ 23:29:40
URL: http://stallnorm.blogg.se
Postat av: Martina

En av mina hästar får ofrivillig vila varje vinter då hans astma gör att han endast klarar av kortare motionspass. Mina andra hästar får lite lugnare och mer basic träningar. :)

2012-12-17 @ 15:24:08
URL: http://wassberger.blogg.se
Postat av: Kelsie

Vilken fin blogg du har!

2012-12-19 @ 06:56:02
URL: http://ponnygruppen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0