dressyrträningen

Dressyrträningen gick bra :) Vi hade gjort stora framsteg sen sist.Idag kunde jag faktiskt några korta stunder känna att ''så här ska det kännas'', hon var framme till handen och allt blev så stadigt. Så nu har jag något att sträva efter.
 
Hon är fortfarande väldigt vinglig och vill inte riktigt fram till handen vissa stunder, släpper stödet på ytter och lägger sig på innerskänklarna osv.. men det går framåt :) I vänstergaloppen jobbade hon riktigt bra i slutet med bakbenen under sig. I högergaloppen var hon lite envis och tog inte något stöd på ytter så det var jätte svårt att göra henne rak på det raka spåret och på det böjda spåret sprang hon också som en banan. Men i slutet fick jag henne rak.
Hon har känts väldigt fin i högergaloppen det senaste men jag tror hon var lite trött eftersom hon jobbat så bra hela passet och högergaloppen var det sista vi jobbade med. I traven fick jag tänka lite tillbaka med henne eftersom hon redan har ett bra påskjut bakifrån, nu vill hon springa iväg lite när det blir jobbigt så då måste jag få tillbaka henne in i ramen innan jag kan börja ändra tempo :)
 
Bra och givande träning. Har några filmklipp om ni vill se? Dressyrklipp brukar vara ganska långtråkiga att se. Men filmar ju för min skull så jag ska kunna se hur jag rider samt när hon jobbar rätt :) På onsdag är det sista hoppträningen och om två veckor är sista dressyträningen innan jag åker utomlands. Så massa dressyrtrim tills dess :)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Det låter som att du börjar hitta nycklarna till hur du ska rida henne, kul! tycker du det är vårt att ställa om till hur du ska rida nya häst? Rider du bara dina egna eller brukar du byta med kompisar så ni rider varandras hästar?
Vart ska du åka över jul? blir det någon ridning där?

2012-12-11 @ 07:20:42
Postat av: Annica

Ja vill gärna se en dressyrfilm =)

2012-12-11 @ 07:29:56
Postat av: Jonna

FILM!!!!!:D

2012-12-11 @ 07:40:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0