kiropraktorn

Har vart hos kiropraktorn med appis idag, hade inga större förväntningar på att hon skulle kännas bra. Hon känns inte rikitgt lika bra i dressyren som hon gjorde i våras innan hon fick ledbandsskadan. Men hon var mycket bättre än sist. Hennes rygg var mycket bättre. Hon har vart lite spänd där men nu var det mycket bättre :) Säkert för all barbacka ridning! Hon hade en låsning i bäckenet och så knäckte han loss halsen lite :)
 
Tess följer aldrig med mer för första gången hon behandlades så hade hon en låsning i bäckenet. Dom andra två gångerna hon var där hade hon ingen låsning alls och var helt avslappnad i musklerna. Så nu är det onödigt att hon ska behöva följa med :) Kanske kollar henne om hon börjar kännas konstig men det är inte nödvändigt nu.
 
Man märker ju skillnaden på dom båda. Appis som lätt spänner sig, stressar upp sig och har svårt att slappna av i ridningen (framförallt hoppningen) behöver behandlas någon/ngra gånger per år. Medan tess som är helt avslappnad för det mesta får inga låsningar/spänningar! En sån häst är också lättare att jobba med eftersom hon är avslappnad automatiskt! :)
 
När vi kom tillbaka skrittade pappa och jag ut båda eftersom appis ska ta det lite lugnt i några dagar så det inte hoppar tillbaka! :)
 

Kommentarer
Postat av: Ida

Ni är bra fina tillsammans :)

www.manniminmanni.blogg.se

2012-08-24 @ 08:48:18
URL: http://www.manniminmanni.blogg.se
Postat av: ida

Hej, har du en häst som heter becki som nellie berntsson rider på ?

2012-08-24 @ 20:13:36
Postat av: MH

Vilka härliga hästar du verkar ha, och vad kul ni verkar ha tillsammans! Inspirerande och rolig läsning. Kika gärna in hos mig om du har en stund över. Mvh

http://hasthimlen.wordpress.com

2012-08-28 @ 20:38:27
URL: http://hasthimlen.wordpress.com
Postat av: Ellen

Jätte fin blogg! :) Att du vågar stå på hästen :O Min häst skulle skena iväg ;)

2012-08-31 @ 22:03:56
URL: http://elliiisolsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0