framtiden

Jag har verkligen ingen aning om vad jag vill göra när jag gått ut gymnasiet. Det är bara ett år kvar, ett långt år där mycket kan hända och jag kommer säkert ångra mig hundra gånger om vad jag vill göra när jag är klar. Jag har länge velat åka iväg och jobba hos någon ryttare för att utvecklas och skapa kontakter för att sen ha en egen verksamhet. Jag lärde mig så otroligt mycket under min praktik hos Eamon under bara 3 veckor. Tänk om jag skulle jobba hos någon ryttare i ett år eller fler, då skulle jag kunna utvecklas riktigt mycket. Och kanske någon gång kunna ha en egen verksamhet, men det är inget jag känner just nu att jag vill hålla på med på heltid. I såna fall skulle jag vilja ha något litet vid sidan om ett annat jobb.
 
Då är ju frågan vad jag skulle vilja jobba med annars? Jag har alltid velat bli veterinär när jag var liten, men inte längre. Dock för bara ett tag sen kände jag att det kanske ändå är något som jag vill bli. Alltid när vi är hos veterinären så känner jag att det är nåt som jag skulle vilja hålla på med. Sen har jag ju själv haft mycket skador det senaste på hästarna och tänk vad det skulle underlätta. Hästen känns inte som vanligt och då måste man boka tid och vänta någon/några veckor innan man ska åka en lång resa för att kolla den. Jaja, det är långt kvar och jag hinner fundera mycket. Men just nu känner jag faktiskt att jag skulle vilja bli veterinär i framtiden.
 
Jobbar någon av mina läsare med hästar eller har gjort? :)

Kommentarer
Postat av: Eva

Jag har kompisar som gör det :)

2012-08-06 @ 17:32:59
URL: http://evahagelberg.blogg.se/
Postat av: Emmeli

hej bra blogg. kolla min också!!

2012-08-08 @ 15:00:04
URL: http://with-emmeli.bloggplatsen.se
Postat av: felicia

hej! jag bara undrar vilket gymnasie du går på& vilken linje? =) Är ny läsare så de hade varit rätt roligt att veta!

2012-08-11 @ 15:14:05
Postat av: Sandra

Jag vet verkligen inte vad jag vill jobba med i framtiden. Hästarna är en hobby för mig och jag älskar det, har även tagit in häst för in/tillridning m.m och det har varit som ett jobb givetvis. Känner dock inte för att jobba hela livet med hästar, har planer på att åka utomlands eller något som beridare i ett/ ett par år efter gymnasiet, men efter det vet jag inte. Älskar barn, så dagis har varit ett alternativ. Håller även på med ett samarbete med kina just nu, skapa egen kollektion och designar och så och därav kommer jag på ett sätt ändå ha något inom hästämnet att jobba med och få inkomst av. Så jag är lite velig med vad det ska bli. Är lite som dig och inne med tanken av veterinär, det var min dröm som liten. Dock gör tanken på hur lång utbildningen är mig lite osäker/tveksam.. ;) Hoppas du klurar ut ditt val och att det blir bra!

2012-08-11 @ 22:17:46
URL: http://svanholts.blogg.se
Postat av: Johanna (Kaninen Hogge)

nej tyvärr inte :(

2012-08-13 @ 20:53:31
URL: http://viciousme-hogge.blogspot.com/
Postat av: fanny

nej, men jag har tyvärr inga egna hästar heller :( jag jobbar med grafik, och som du skrev i ett tidigare inlägg, blir det lätt så att man aldrig orkar göra det man gör på jobbet, hemma också. målar aldrig längre, annat än på jobbet då :P får ingen som helst ork eller inspiration till att sätta mig med det när man redan suttit 8 timmar :P
Djur har jag som hobby, men ibland önskar jag att jag jobbade med det också hehe :P hade vart bra att kunna byta jobb varannan vecka eller så.

Men stressa inte, jag väntade säkert 3 år efter gymnasiet innan jag läste vidare. Ta lite ströjobb och testa på lite saker, det är bra för motivationen :)

2012-08-14 @ 12:52:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0