resultat jfk

Första inomhustävlingen och appis var lite spänd över de i första klassen. Sen var det faktiskt väldigt tittiga hinder, men appis tittade inte på något :)

0,95m, 4 fel:
Som sagt var hon väldigt spänd, både på framridningen, framhoppningen och inne på banan. Så nerslaget vi fick berodde på att hon inte riktigt var avslappnad och rytmisk. Allt blev liksom lite hackigt!

1m, 0+8 fel:
När jag gick banan tyckte jag faktiskt den verkade lite svår men när jag väl red den så kändes det väldigt lätt :) Appis var mer avslappnad i denna klassen och hoppade jätte fint!

Blev så glad att vi nollade så tänkte inte riktigt till i omhoppningen, så den blev väl allt annat än bra :p Vi låg fel på 9an så där rev vi grovt sen så rev vi 11an också där jag inte fick tillbaka henne alls. Men jag är jätte nöjd, första nollan i 1m vi någonsin gjort :D Första omhoppningen på lokal också, så nästa gång ska jag rida lugnare fast snävt i omhoppningen :p Annars blir hon lite för pigg!

Hittade inte kameraladdaren igår så pappa fick filma med hans mobil, jätte dåligt kvalité men bättre än inget :p Här är rundan från 1m:

Kommentarer
Postat av: hej

Grattis :)

2011-09-11 @ 18:50:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0