Något ni garanterat inte visste om mig!

(Detta inlägget skrev jag i juni i år och har inte velat publicera det innan, har inte velat skriva för personligt här innan men nu känner jag att jag vill publicera det..).

Jag har faktiskt en till blogg, men den är lösenordsskyddad. Där skriver jag ner mina tankar, vad som händer eller om jag bara vill skriva av mej. Ibland kan jag skriva flera inlägg per dag och ibland kan det gå månader innan jag skriver något. Har faktiskt haft den i snart 2 år.

Att gå tillbaka och läsa vad man tänkte, lyssna på låtar som spelades då och läsa om vad som hände, är speciellt på något sett. Man får tillbaka den där känslan man hade då, att lyssna på en låt samtidigt som man läser vad som hände, det är då man får tillbaka exakt samma känsla.
När vi köpte tess, det förknippas alltid med en låt i mitt huvud och händelsen. Då återfinner man känslan, glädjen man hade då, så speciellt på något sett. När min mormor dog i vintras är tvärtom att läsa, riktigt hemskt och något jag egentligen inte vill läsa om. Men samtidigt får man gå tillbaka och känna på igen vad man faktiskt gick igenom.

Detta är mitt sätt att skriva dagbok, man kan lägga upp bilder och låtar som man senare kan gå tillbaka till och läsa. Det är då man får tillbaka exakt samma känsla man hade då. Det är som att uppleva allt igen.

Jag har alltid haft svårt att öppna mig för folk, det är nog därför jag inte skriver så personligt i denna bloggen. Speciellt inte nu när så många läser. Men detta måste nog varit det första personliga inlägget på denna bloggen. Så nu har ni fått ''lära känna'' mig lite till. Och kanske så kopierar jag något inlägg från den bloggen och lägger ut här, vem vet?

"Do not look back and grieve over the past, for it is gone;
and do not be troubled about the future, for it has not yet come.
Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."


Kommentarer
Postat av: Elin

hej, tror att den är från tidigare kollektion så finns endast begagnad nu om inte den finns kvar i butik. men är inte helt säker :)

2011-09-26 @ 17:43:12
URL: http://annier.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0