klippt appis :)

Har klippt appis nu, blev filtklippning! Hon blev jätte fin och glansig, sen hade hon inte jätte mycket päls heller så det syntes inte om jag skulle klippa fel. Första gången jag klipper så ju :p Blev inte helt klar, har lite under magen kvar men hon sparkade jätte mycket för hon är ganska kittlig :p Så får fixa resten imorgon!

 

Nu går hon utan täcke också, hoppas hon inte fryser men det tror jag inte. Tanken är att hon ska kunna gå utan täcke hela vintern med denna klippningen, tess också men väntar lite med att klippa henne. Hon har inte lika mycket päls än, hon tror jag garanterat klarar sig då hon är inte alls frusen av sig. Men ”hästar som har fri tillgång till mat fryser aldrig”, får tro på de :p

 

Här är några kassa bilder :p


Kommentarer
Postat av: Anna

Hej! Om man klipper väck pälsen på hästen fryser de väll så det e ju då dom behöver täckena eller? Om man skippar klippningen så får ju hästen den päls den behöver och behöver inte ha någet täcke väll? :-)

2011-09-23 @ 15:05:26
Postat av: Frida

Men även om hästarna inte fryser utan täcke, så tror inte jag att det är särskillt bra för musklerna att gå utan täcke. De blir stela mycket lättare. Liksom -25minus kan det ju bli på vintern och dessutom snöstorm..

2011-09-23 @ 22:38:44
URL: http://equest.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0