hejhej!

Appis är klar inför tävling imorgon, ska till mullsjö och hoppa 90cm och 1m. Har aldrig varit där, alltid kul att tävla på ett nytt ställe! :) Vi fårse hur det går, vi har en ''down'' period i markarbetet nu!! Tur att hoppningen funkar bra ändå! :)


Kommentarer
Postat av: Frida

sv: Jo jag läste att du sparat pälsen på ryggen. Muskler på hästar som tränas och tävlas ska hållas varma, och du är emot täcke för att det inte är naturligt? Det är det ju iofs inte. Men att rida på dom, och tävla dom är ju ännu mindre naturlgt. Du tränar ju och tävlar med dina hästar mycket som många andra också gör. och det är inte naturligt heller. Så just för det så tycker jag att det är helt optimalt att lägga på ett täcke för musklernas skull, även om de inte är klippta. Kan ju vara ett tunnt täcke då. Så kan man ju såklart unna dom ett täcke med bra passform. Det vore andra bullar om du hade en häst som bara gick i hagen som sällskap eller liknande. Jag tycker så iaf, och du får gärna argumentera för det du tycker. Om du tycker att jag tycker fel?

2011-09-23 @ 23:12:38
URL: http://equest.blogg.se/
Postat av: Frida

Ne, ok, om du inte vill prata om det så ska du slippa. Jag ville bara höra om just varför. Du får det att låta som att de skulle må dåligt om de hade täcke. och att alla som har täcke inte skulle ge sin häst det bästa..Tycker bara det låter så extremt att inte ha täcke vid 25 minus.

2011-09-23 @ 23:32:05
URL: http://equest.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0