dagens ridpass

Red tess runt galoppbanan, hon var pigg men inte riktigt framme för skänkeln i början. Det märker man när hon tittar till på något och stannar upp, då ska man bara behöva lägga på skänkeln lite så ska hon ''flyga iväg'' och förbi det läskiga. Viktigt att hon lyssnar på skänkeln sen om hon skulle titta på något hinder när vi tävlar.

Gjorde den vanliga övningen, galopp från skritt. Ska bara behöva lägga på skänkeln lite så ska hon galoppera iväg på minsta lilla signal, annars tar jag hjälp av spöet som en extra framåtdrivande hjälp. När jag hade gjort den övningen några gånger så var hon framme för skänkeln bra :) Hon var ganska glad idag, inte många bakutsparkar idag inte haha :p

Appis tömkörde jag i ca 15 minuter på banan, hon var fin :)Dom börjar få vinterpälsar nu, inte så konstigt när dom går utan täcken. Tess blev ganska svettig idag när jag red och appis har faktiskt inte blivit så svettig när jag ridit. Men väntar nog lite till med att klippa, vill att dom ska kunna gå utan täcken så länge som möjligt. När brukar ni klippa era hästar?

Kommentarer
Postat av: Maria

Jag brukar också vänta ett tag in på hösten tills när de börjar bli lurviga och svettiga :)

2011-09-10 @ 12:21:17
Postat av: Josefina

Min stora är redan klippt en gång för en månad sen och dax att klippa honom igen . Den lilla däremot är inte klippt ännu och jag har inga funderingar på att göra det ännu heller då han inte har så tät och lång päls :)

2011-09-14 @ 10:24:12
URL: http://jnordlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0