dagens ridpass

Appis red jag runt galoppbanan, länge sen jag red dit med henne. Så himla kul tyckte både hon och jag :) Lätt henne galoppera på i ett högt tempo men ändå göra lite övergångar till skritt imellanåt. För då håller hon sig avslappnad men samtidigt lydig. Sen satte jag ihop en bana med stockarna och vattenpölarna, så himla kul :D Appis blev ganska trött i slutet och blev då springigare och lite studsig. Men annars skötte hon sig jätte bra, ska nog rida dit imorgon igen :)

Tess red jag på vägen, gjorde mycket tempoväxlingar i trav och galopp! Hon ska lyssna fram direkt samtidigt som hon ska lyssna tillbaka direkt. Men hon lyssnar bara bättre och bättre för varje dag :) Red ett ganska kort men intensitvt pass, imorgon blir det galoppbanan med henne och på söndag dressyrträning.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej!Jag har läst din blogg länge nu och tycker de är fantastisk bra! Jag har ingen häst själv men jag rider så fort jag får tillfälle. När jag åkte till Nya Zeeland för 3 månader sedan upptäckte jag att internet inte alls är lika utbrett här men varje gång jag får tillfälle läser jag ikapp det jag missat på din blogg.

Ser fram emot varje inlägg! kram

2011-09-17 @ 07:16:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0