äntligen ridit :D

Idag har jag äntligen ridit ordentligt! :)

Började med tess, har ju inte ridit henne så mycket på senaste. Hon kräver så mycket ridning och att man verkligen har henne framför sig, vilket inte min svanskota har pallat. Men idag kunde jag sitta på röva :p Ville bara känna lite på henne och se vad vi behöver jobba på denna veckan. I början lyssnade hon inte framåt alls, på långsidan gjorde hon det men på volten så ''dog'' hon. Hon slog mest bakut i början men sen accepterade hon skänkeln och lyssnade framåt istället. Hon kändes faktiskt fin i slutet, dock väldigt framtung och jobbade inte så bra med bak. Men annars lyssnade hon bra både fram och tillbaka :) Resten av veckan blir uteritt så ska vi jobba på framåtbjudningen.

Appis jobbade jag med lite små hinder och bommar. Hade 3 hinder med 3 galoppsprång i mellan, galoppbommar på volt, ett räcke snett igenom och ett räcke på långsidan. Satte ihop allt till en liten banan. Det är så kul att jobba med lite olika övningarna och olika sorters hinder/bommar. Appis var jätte fin med, hoppade runda fina språng och lyssnade bra. Någon gång sprang hon på lite men annars var hon super fin och allt kändes jätte bra och lätt! Fick in andningen också efter varje hinder :)

Ska lägga ut en jätte bra övning jag brukar göra, jag fick göra den när jag tränade för Eamon i somras. Det var från Marcus Ehning han hade fått den! :)

Kommentarer
Postat av: Amanda

Var med och tävla om veckans blogg på min blogg! För chansen att öka antalet läsare eller bara synas. Tävlingen kommer upp i veckan men du kan redan nu skriva jag vill vara med i veckas blogg i vilket inlägg du vill. Take care!

2011-09-06 @ 01:44:01
URL: http://a-magnusson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0