allt sålt :)

Har sålt kavajen och eskadron täcket nu, sen la jag bara ut kingsland jackan för att se om någon ville ha den. Blev bombad med mail och den blev såld på 10 minuter :p Samma sak med två vintertäcken, blev bombad med mail och nu är dom förmodligen sålda. Tänkte att nu är det bara pullargrimma kvar och det var faktiskt en som mailade och ville komma och hämta den imorgon! Konstigt att helt plötsligt blev allt sålt.

Tess har fått ett nytt täcke, ett stalltäcke! Appis ska få ett likadant fast rött. :) Tänkte ha de i transporten på vintern och som ett hösttäcke när dom är klippta, så kan dom ha de plus ett regntäcke över!

Appis fick vara provmodell :p


Testade detta ridregntäcket också, men fattar inte riktigt hur man knäpper de där fram? Någon som vet? Kommer från three horses.Sen har jag äntligen köpt ett par röda ridbyxor, blev inga jw utan ett par mountain horse! :) Har ju såna blåa och älskar dom så fick bli likadana fast röda.


Kommentarer
Postat av: Elin

Vill du göra ett länkbyte med mig, eller ett bildlänkbyte?:)

2011-09-10 @ 08:44:34
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se/
Postat av: viki

Vad snygga saker, gillar täcket på första bilden! :D

Har en fråga, ifall hästen har börjat krubbita, finns det något man kan göra för att förhindra det (fast hästen inte är min) ?

Hoppas du kommer svara, I need your help :)

Kram

2011-09-10 @ 09:11:20
URL: http://vikisblogg.blogg.se/
Postat av: jenny

SNYGGA BYXOR!!!!

2011-09-11 @ 19:41:12
URL: http://jbostrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0