visa lite mer respekt!!

Jag tycker faktiskt det är väldigt respektlöst att kommentera bloggar för att få besökare OM man gör det på fel sätt. Såklart man måste kommentera hos andra för att få folk hitta till sin blogg men det gör man inte genom att skriva ''fin blogg, besök gärna min'' eller ''kommentera gärna min blogg'' osv.. Såna kommentarer stör mig vääldigt mycket.

Men det värsta är när man bara väljer ett inlägg utan att läsa inlägget och kommentera något, bara sådär. Det är det som är respektlöst eftersom man inte har en aning om vad inlägget innerhåller och kommenterar bara för att få besökare.


Jag var inne på en blogg för ett tag sen. Hon hade cancer och skrev om de, hur hon mådde varje dag osv.. I ett inlägg där hon hade skrivit hur hon mådde för dagen, så ser man en kommentar som ''Hej! Fin blogg, hur mår du idag?'' Hon som kommenterade hade ju ingen aning om vad inlägget innehöll och att hon faktiskt sårade henne när hon kommenterade så.. Det hade tagit henne några få sekunder att läsa igenom de inlägget.. Så själviskt och respektlöst.

Har själv fått flera kommentarer som inte hör till inlägget, tycker inte det är något mer än att jag stör mig enormt på dom. Men när det kommer till jobbiga saker som jag delar med mig och jag får kommentarer som ''Hej, kommentera gärna min blogg'' så blir jag faktiskt ganska.. upprörd? Det blir så stor kontrast på något sett, en kommentar som inte alls hör dit och vill bara tjäna läsare. Jag tycker bara det är så själviskt. Vill man inte kommentera något som hör till inlägget ska man inte kommentera alls då det kan bli väldigt fel.

Idag när jag skrivit om Hickstead så får jag såklart en kommentar som löd ''Hejhej! Grymt fin blogg. Vi har frågestund skulle du vilja ställa en fråga eller två? :)''. Är inte det ganska tråkigt? Det har hänt en jätte tragiskt grej i ridsporten och man så får man en sån kommentar.
Jag vet att den som kommenterar detta, (säkart kopierat mening och klistrat in den i 50 bloggar) inte har en aning om att hon kommenterat detta i ett ''ledsamt'' inlägg. Men det hade tagit henne en kort stund att bara läsa igenom inlägget och faktiskt skriva något som hör till!!

Man vet inte hur mycket man egentligen kan såra en på de sättet. Bara för att man själv inte orkar ta sig tiden och läsa inlägget och kommentera en lärvärd kommentar. Det tjänar man mycket mer läsare på än att reklamera sin blogg på en annan blogg... Så snälla, tänk lite innan ni kommenterar... Jag vet att detta kanske inte är så farligt. Men rätt som det är så bli någon sårad utan att ni har en aning om de.

Kommentarer
Postat av: vendela

usch blir också as lack på sånna kommentarer :s

2011-11-07 @ 07:22:44
URL: http://vendelawending.blogg.se/
Postat av: molly

Håller med! Folk är så jääävla respektlösa och ska bara ha besökare. Jag vill inte fråga dem något i deras frågestund om jag aldrig läst bloggen.Jag får alltid damp när jag får sånna kommentarer.

2011-11-07 @ 07:33:49
URL: http://molllyr.blogg.se/
Postat av: Katta

Gaah!! Jag håller med helt rätt skrivet, kag blir också sjukt irriterad på sånt! Älskar din blogg btw ligger högst upp på min bilmärkeslista i iphonen.. Hehe :)

2011-11-07 @ 08:13:57
URL: http://katarinanystrom.devote.se
Postat av: sofie

håller verkligen med dig.. så irriterande när folk gör sådär :(

2011-11-07 @ 12:08:41
Postat av: Marie

Jag brukar kalla sånna "Fiskare" Dom fiskar bara besökare... Inte brukar dom vara smarta när dom gör det heller, genom att, som du skriver, inte läsa inlägget.

Det är synd att det finns sånna bloggsre :/

2011-11-07 @ 15:31:17
URL: http://ettbenivarjehorn.blogg.se/
Postat av: Sara

Bra skrivet, håller med!

Men du. är det här också din blogg eller är det någon som låtsas är du? :S

http://isabellaf.myshowroom.se/

2011-11-07 @ 17:43:12
URL: http://sarahjelm.myshowroom.se
Postat av: Tova

tycker precis som dig!

du är ju bara så grym Isabella, låt aldrig någon ändra på det! Stå upp för det du säger för det är mycket sanning som ligger i det du skriver.

2011-11-07 @ 19:53:02
URL: http://hoppdressyrryttare.blogg.se/
Postat av: hanna

Hej jag undrar om du brukar raka dina hästar? P.s Älskar din blogg :)

2011-11-07 @ 21:59:30
URL: http://mwponnysarna.bloggplatsen.se
Postat av: Isabel

shiit såå bra skrivet! Blir så jäkla trött på sånna människor, de e ju nästan lika omoget som att sitta och skriva asså kränkand/taskiga kommentarer :p

2011-11-07 @ 22:14:13
URL: http://idemirel.blogg.se/
Postat av: Marielle

Åh, Fina Hickstead. Så tragiskt det är..

Håller med om att sånna där kommentarer är väldigt onödiga.

2011-11-08 @ 20:24:26
URL: http://Marielleks.myshowroom.se
Postat av: hanna

ledsen om du tyckte att jag kommenterade en lite oläglig fråga där uppe :(

2011-11-08 @ 21:47:12
URL: http://mwponnysarna.bloggplatsen.se
Postat av: Petra

Så sant så sant, kan inte annat än att hålla med..

2011-11-11 @ 09:27:35
URL: http://skrutta.blogg.se/
Postat av: emelieejanssonn :)

du har så himla mycket rätt i det du skriver bella!

jag känner som dig, ogillar respektlösa folk.

kram :)

2011-11-15 @ 00:09:23
URL: http://emelieejanssonn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0