citat

Gick igenom bloggen lite för att få lite inspiration till att uppdatera mer! :) Och jag förvånas varenda gång jag ser att jag fått en fin kommentar av er!! Ni är så fina allihopa som skriver så snälla saker, kan aldrig tacka er tillräckligt!! ♥

Till en annan sak så hittade jag ett värdefullt citat som jag la ut någon gång i slutet av förra året.

Så himla värt att tänka på!! Även fast jag skulle köpa mig en GP häst så skulle jag aldrig kunna köpa mig den kunskapen att hoppa felfritt i en vc tävling. Men det skulle bli lättare att komma upp i klasserna än om jag skulle köpa mig en häst som aldrig tävlat innan. Frågan är bara vilket man lär sig mest på om man får den hjälpen man behöver?

Jag älskar verkligen citat, ska skriva ner alla mina favoritcitat i ett inlägg så hoppas jag ni kan kommentera era favoriter. Varje citat i sig får en att tänka.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Det är en betydligt gladare ton i de tre senaste inläggen, känns som att du är gladare. Jag hoppas det :) Tappa inte motivationen bara för att det kommer motgångar iform av skador och utebliven ridning.

hanna

2011-11-06 @ 10:38:40
Postat av: madde

Hej jag rider mycket så jag motjonerar på mammas gåband och tittade på det och grät så himlar sorgligt jag tycker så synd om eric som ägde hästen men jag älskar din blogg och tittar direkt efter skolan :Dså fortset som du gör :)

2011-11-07 @ 17:32:22
Postat av: Anonym

oj råkade skriva på fel sorry!:\

2011-11-08 @ 18:29:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0