appis var fin idag :)

Mycket finare än igår, skrittade ut först i skogen som vanligt och sen red jag lite på banan. Jobbade mycket med serpentiner, 8 volter, volter.. :) Hon jobbade i en mycket lägre form idag än igår och jobbade bättre genom ryggen. Imorgon ska jag nog rida lite längre på banan först och sen bara skritta ut en stund i skogen :) Är nog nyttigt för henne att bara skrittas nu 2,5 veckor framåt. Alltid någon positivt!

Och äntligen så funkade det att mobilblogga idag, hoppas det fortsätter så :P

image description
Appis efter ridpasset idag :) Visst är mycket finare utan nosgrimma då man ser hela hennes fina bläs? Tror jag ska börja tävla utan det eftersom jag inte känner någon skilland när jag har med eller utan :) Dessutom vill jag alltid ha allt så enkelt som möjligt!

Kommentarer
Postat av: Sanna

har faktiskt läst din blogg ett par gånger nu och gillar den. Det är kul att du också bor i Jönköping men sen tycker jag du har så bra syn på allt med hästarna. Inte många som har det tyvärr. tex att dom ska gå ute så mycket som möjligt, inte ha tjocka täcken när dom inte behöver, och att du inte har massa onödig utrustning! Så kommer fortsätta läsa varje dag nu ^^

2011-11-03 @ 20:57:05
URL: http://lolad.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0