fråga

kan inte du göra ett inlägg om din utrustning? typ träns, benskydd osv? skulle va kul! :)

Kul att ni kommer med tips :) Denna frågan får jag ofta kan jag säga! Många tycker ju det är kul att läsa om utrustning då det blivit en så stor grej bland bloggarna, man ska våga sticka ut osv.. Men jag är ingen sån som sitter och sätter ihop outfits och planerar hur vi ska se ut för dagens ridpass (min ''vardagsoutfit'' är oftast mysbyxor, gummistövlar, KL jacka/väst, gpa hjälm och ett träns :p så inte så kul att se). Jag är inte sån helt enkelt och det är en av anledningen till att jag inte skriver så mycket om utrustning. Jag köper det som är snyggt, smidigt och bekvämt för mej och hästen. Tycker det gått lite till överdrift de här, man lägger så mycket pengar på de. Men det är bara vad jag tycker.

MEN, jag ska såklart bli bättre på de då det är väldigt uppskattat. Men ni får gärna komma med förslag på vad ni vill se för utrustning. Då är det lite enklare att fixa ihop något inlägg, ska förresten lägga ut mer nya grejer jag köpt då jag ligger lite efter där :p Glöm inte att kolla kategorin nytt/utrustning där jag skrivit en del om de :)

(Vill bara förklara varför jag inte skriver så mycket om utrustning som många andra bloggar gör).Kommentarer
Postat av: Sara

Kunde inte sagt det bättre!! You gooo girl :D

Tack för en underbar bra blogg!!

En fråga hur vet man att man är redo att skaffa en häst? Har länge vart medryttare och är sugen på att skaffa min egen häst. Är lite skraj på samma gång men samtidigt känner jag mig redo fast ändå inte. Hoppas du har tid att svara mig.. Vill säga att du är väldigt kunnig och duktig på det du gör. /Sara

2011-05-06 @ 22:19:25
Postat av: Karin

Du resonerar verkligen vettigt. Det har blivit en otroligt stor fokus på utrustning, märken, matchning. För min del räcker det med snyggt och funtionellt - vad det är för märke spelar mig ingen roll. Gillar ditt tankesätt skarpt :)

2011-05-07 @ 01:12:03
URL: http://kazantos.blogg.se/
Postat av: isabella svarar

Svar till:Sara - Tack så jätte mycket :)

2011-05-09 @ 17:23:01
URL: http://isabellaf.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0