ponnyakuten

Måste faktiskt dissa ponnyakuten denna gången för att:

- Man fick inte alls se mycket hur dom löste problemen, den största anledning till att denna säsongen var dålig... Som tex nicoles problem. Man fick se henne rida några gånger och sen var det löst, hästen slutade springa? Eller victor, han fick man inte alls se mycket av hur han löste problemet.

- För mycket, tråkiga och onödiga intervjuer. Spolade alltid förbi dom, tycker det drog ner denna säsongen ganska mycket.

- Lisas lastproblem, varför löste dom inte de? När hästen ändå inte fick ridas? Kunde dom inte? Tycker man borde fått en förklaring på de varför!

- Man fick inte se fall lisas häst var skadad eller inte?

- Typ samma problem som förra säsongen bara att dom inte var lika svåra att lösa såg det ut som. Typ lastningen, rädd för saker, svår att fånga osv..

Sen tycker jag förra säsongen var mycket bättre. Det var mycke roligare problem och personerna som var med var mycket roligare att följa än denna gången. Jaja, hoppas nästa säsong blir bättre :)

Vad tycker ni som såg ponnyakuten?

Kommentarer
Postat av: Lisa

Jag såg inte förra säsongen men jag tycker samma som du,dem visa inte hu det löstes elr ngt-.-

2011-05-07 @ 16:57:07
URL: http://haastsmurfarna.blogg.se/
Postat av: ada

Håller med dej! Detta året sög..

2011-05-07 @ 20:16:27
URL: http://adiis.bloggplatsen.se
Postat av: Emelie

Jag tycker det var synd att man inte fick se dom lösa problemen... Tyckte att Lisa var roligast att följa och jag hade gärna velat att dom sa vad det var för fel på hästen. Hoppas på att nästa säsong blir bättre och då är ju hästar med och då blir det någonting nytt ;D

2011-05-08 @ 09:35:23
Postat av: Anonym

Har inte sätt 1:an, men kan ju absolut hålla med om att dom fokuserade lite väl mycket på intervjuerna, och inte alls särskilt mycket på att visa hur problemen löstes. Är så besviken över att man inte fick se hur det gick för Star. Men men.. 3:dje gången gillt ;D.

2011-05-11 @ 10:43:33
URL: http://guldponnyn.bloggplatsen.se
Postat av: B

två av dom som hade jättestora problem som man såg på castingen kom inte med, gissar att det var för att det var ''för svårt''. En skimmel som var galen på framridningen och en som inte gick att sko. Förra säsongen var väl inte så bra den heller men den här var ju usel!

2011-05-21 @ 19:35:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0