söndag

Var som sagt på 3 årstestet igår, såg faktiskt inga superfina hästar. Det var väl någon som hoppade bra men inte alls så som jag trodde! Men kul var det :)

Idag red jag ut appis barbacka och hade tess i grimskaft. Klättrade en hel del och travade och galopperade lite. Red i lite mer än 1 timma, blev mest skritt. Smidigt att rida båda samtidigt för då hinner man rida lite längre pass, för att skritta långa pass är bara givande!

Igår red jag:

Tess på banan igen, kändes dock att hon var trött i bakbenen sen i förrgår. Hon var springig och hade inte samma bakben. Men hon kämpade på! Hon kändes annars fin som vanligt kan jag ju nästan säga nu :) Sen tog jag några språng också, då kändes hon väldigt framtung och drog iväg. Förmodligen för att hon var trött! Men mot slutet kändes det bra.

Appis red jag lite olika bomövningar på, hoppade även lite små hinder. Hon var lydig och lugn. Men hon blev trött ganska snabbt då jag verkligen hade henne rak hela tiden. Men annars kände hon fin och hoppade bra!

Måste bli mycket bättre på att rida massa bomövningar och hoppa små hinder och studs. Eftersom det inte sliter något och blir som ett större galoppsprång. Vet inte varför jag inte gjort det så mycket. Men känner att tess verkligen behöver de och appis såklart eftersom hon måste bli lugnare med hinder!

Betade hästarna också, både före och efter jag ridit. Måste ju göras nu när dom snart ska släppas på bete. Inte de roligaste kanske :p

Tess :)


Appis betade sej själv, smidigt :p

Kommentarer
Postat av: Anonym

Varför måste man beta de innan sommarbetet?

2011-05-15 @ 20:34:20
Postat av: Julia

Shit vad fin Tess & Appis e nu, Tess har fått en riktigt fin sommarpäls och du har jobbat henne riktigt fin! :)Kram Julia

2011-05-15 @ 21:14:20
URL: http://photosbyjuliaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0