klubbis

Gick bra idag resultatmässigt. Nollade båda med tess och nollade första med appis och ett ner i andra. Men kändes inte så bra, som ni säkert vet så har jag väldigt svårt för att bli nöjd. haha :p

Hoppade appis först två 70 cm. På framhoppningen var hon jätte lugn och lydig, men när vi kom in på banan visste hon vad som gällde. 1an och 2an gick bra men sen drog det iväg :p 3an stod på mittlinjen och man hoppade de i vänstervarv så visste att vi skulle ha problem med den eftersom hon fortfarande spänner sej och kniper lite i vänstersidan, det var även de vi rev i andra klassen. Sen gjorde jag halt en gång och då när jag skulle fatta galopp igen så lyssnade hon inte på skänkeln. Andra rundan kändes lika kasst, blev bara dragit som i första. Men hon hoppade bra och tyckte det var (riktigt) kul iaf, men är inte nöjd med henne alls!! Måste verkligen få loss vänstersidan på henne också, blir jätte svårt när det bli skarpa vänstersvängar då hon spänner sej så.

Sen hoppade jag tess två 80 cm, hann knappt hoppa fram. Det enda jag tänkte på var att rida fram och öka efter hindrena. Hon blev lite sur en gång och bockade så jag var nära på att åka av haha. Så första rundan var det enda jag tänkte på att rida framåt, så den runda blev väl inte jätte rytmisk. Sket i fall hon hade fel galopp och så, vill bara att hon skulle lyssna.
I andra runda kändes det faktiskt helt okej, red som ''vanligt'' då, alltså inget rejs efter hindrena. Och hon lyssnade både fram och tillbaka. :) Hon var inte tittig på något hinder så jag tror det sitter i miljöbyterna, hon har ju vart i de ridhuset så många gånger. Så nu måste vi komma ut på små clear rounder!


Fina ♥

Kommentarer
Postat av: Amanda Johansson

Den 21 maj och 18 juni är det banträning på ridskolan i mullsjö:)

2011-05-09 @ 08:43:02
Postat av: Emelie

Jag tycker du ska vara nöjd (Y) har du någong film?

2011-05-09 @ 15:39:08
Postat av: isabella svarar

Svar till:Amanda Johansson - tack för tipset, kanske åker på den 21 maj! :)Emelie - Har film från båda appis rundor och tess första, kanske lägger ut någon! :)

2011-05-09 @ 17:21:14
URL: http://isabellaf.se
Postat av: sofie

Åh vad fin bild :)

2011-05-09 @ 21:50:27
URL: http://sofieslillablogg.blogspot.com
Postat av: Karin

Va kul att det hade gått bra på tävlingarn :)

2011-05-10 @ 01:06:24
URL: http://kazantos.blogg.se/
Postat av: Anna

Kul att det gick bra :)

2011-05-15 @ 23:17:07
URL: http://withcrazyhorse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0