dagens ridpass

Appis: Hoppade henne lite som sagt, vilket gick jätte bra :) Hoppade fram på lite låga hinder för att bara få en bra rytm vilket kändes bra. Ibland blir jag lite för tillbaka med henne innan hindret då galoppen inte riktigt är igång från första början, så det måste jag tänka på. Sen hoppade jag en lite serie, då hoppade hon jätte fint och hoppade upp sej bra. Hoppade inte så högt men ganska brett då jag fortfarande hoppar igång henne. Men tog några språng på 90 och det var ett bra tag sen vi hoppade på den höjden :p Så det var jätte kul :)
Nåt som jag verkligen förbättrat är att vänta ut hindrena. Jag hade en riktigt DÅLIG ovana som förstörde många rundor på tävlingar just med appis. När vi låg lite fel släppte jag allt och bara red iväg henne vilket gjorde att vi oftast kraschade in i hindrena men nu verkar det som jag slutat med det vilket känns jävligt bra!! Det gjorde bara appis mer osäker och hon hade ingen chans att hoppa i dom lägena.

Tess: Red ut henne i skogen ganska lugnt barbacka. Hon var så sjukt fin, så fin har hon aldrig varit sen jag fick henne och jag har aldrig haft den känslan. Dom senaste 3 ridpassen har det bara släppt mer och mer och idag gjorde hon det jag begärde av henne. Hon arbetade så himla bra med ryggen i både traven och galoppen, hon fick verkligen upp ryggen i galoppfattningarna. Väldigt lätt i handen. Jag hade henne ändå ihop och hon arbetade bra med bakbenen, dock så var hon låg i formen men inte lång. Såklart vill jag ha henne högre i formen så det får jag börja jobba med nu.
Ville verkligen inte sluta rida men eftersom hon skulle gå rätt lugnt idag så fick jag nöja mej, hoppas hon känns lika fin imorgon :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tycker att du borde svara på dina frågor du får i olika inlägg. Där var ett inlägg där det stod att man kunde fråga någon fråga så svarde du på det i det inlägget. Tror att du får fler läsare då!

2011-05-03 @ 15:28:48
Postat av: isabella

svar till anonym: okej ska försöka bli bättre på de då, trodde inte ni brukade gå tillbaka i inläggen och läsa svaren! tack för tipset :D

2011-05-03 @ 15:51:04
URL: http://isabellaf.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0