dagens ridpass

Tess: Tränade som sagt dressyr, det gick jätte bra och det var en givande träning. Fick mycket nya tips och rättade till det som var ''fel'' mot slutet och hon jobbade bra med bakbenen. Jag måste sitta upp mer speciellt när hon vill lägga vikten fram, då lutar jag mej framåt istället för att sitta upp och få tillbaka henne på bakbenen. Men när jag satt kvar i sadeln så blev det mycket bättre i slutet! :)

Appis: Måste varit det bästa ridpasset på över ett år, anledningen till det är att jag kommit på varför hon lägger sej inåt i vänstervarv. Hon är helt enkelt stel, när hon var skadad och gick med skadan så var hon tvungen att lägga sej inåt för att avlasta det onda. Och nu har hon helt enkelt blivit stel eller låst av det.

Men nu har jag ridit endast 2 pass med bara lösgörande, mycket öppna för att få loss henne i sidorna + stretching och det hade släppt enormt mycket. Avslutade dagens pass lite på banan och hon la sej inte alls lika mycket inåt idag, trodde det skulle vara mycket mer i galoppen men hon kändes nästan som vanligt. Inte alls spänd utan slappnade av jätte bra! Nu ska jag bara få loss henne ännu mer där så kommer det släppa helt. Känns jätte bra! :D

Frågestunden avslutas idag, så passa på att fråga nu. Svaren kommer ikväll :)

http://isabellaf.se/2011/may/utkast-maj-14-2011.html#comment

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0