ännu mer frågor

Glöm inte bloggsvar ;) eller maila! (och har svarat på några frågor i kommentarsfälten också).

hej :)
kan du inte berätta lite mer om din skola (real) , tycker du den är bra fördelar och nackdelar . har nämligen sökt in där men skulle gärna vilja höra vad du tycker om den :)

Svar: Hmm, det är väl en bra skola. Men det verkade mycket bättre en vad det blev. Vill inte skriva ut för mycket här men det är kul att man har så mycket praktik (en gång i veckan), vi äter restuarangmat, jobbar i grupp (vilket också kan vara sådär ibland) och det är ju bara en klass på skolan så man lär känna alla väldigt bra. Vi har inga eller ska iaf inte ha några läxor. Fast det har vi ändå? Inte jätte mycket men engelska glosor, lite matte att jobba ifatt och nu läser vi en engelska bok som man ska göra hemma. Sen är det jätte kul att vi får chansen att rida för lite ''kända'' tränare. Men bara en gång per termin typ.
Nackdelar, hmm, det hade ibland varit roligare om det gick fler på skolan, man får inte en egen dator!!! som resten av jkpg får typ.. eehh vill som sagt inte skriva ut för mycket här men det finns fler nackdelar... Skicka frågan till min hotmail om du vill veta mer så kan jag skriva lite mer :p

Vilken övning var det som du gjorde på Appis? Kan vara bra att veta för den verkade ju funka :P

Svar: Antar att du menar tess? Tess behöver verkligen drivas för att få under sej bakbenen, det funkar inte med skritt galopp, skritt galopp på henne för hon bara ''dör'' i övergången till skritt och trampar inte på. Så jag gjorde istället så att jag satt ner i traven, flyttade henne för höger och vänster skänkeln, sen fattade galopp och höll henne ganska samlad. Sen gjorde jag lite tempoväxlingar, galopperade max 10 galoppsprång, saktade av till trav och verkligen drev henne i övergången och flyttade henne lite igen för skänklarna. Fattade sen nästa galopp och så höll jag på så. Hon blev iaf jätte fin :)

Kunde inte sagt det bättre!! You gooo girl :D
Tack för en underbar bra blogg!!
En fråga hur vet man att man är redo att skaffa en häst? Har länge vart medryttare och är sugen på att skaffa min egen häst. Är lite skraj på samma gång men samtidigt känner jag mig redo fast ändå inte. Hoppas du har tid att svara mig.. Vill säga att du är väldigt kunnig och duktig på det du gör. /Sara


Svar: tacktack :D Jag tror det viktigaste är att man har kunniga människor runt omkring sej som kan hjälpa en i början. Man har så otroligt mycket att lära vilket man inte ens vet. Det är ju så att ju mer man lär sej desto mer förstår man hur lite man egentligen kan!
Känner du att du har tiden, orken (hästen måste tas hand om varje dag) och känner dej redo så varför inte? Är du osäker, låna en häst ett halvår eller ett år för att känna på hur det är. Sen får du se hur du känner efter det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0