skänkel i språnget

Jag har haft ''problem'' med att min skänkel åker bak i sprången. Fast det är egentligen en lathet att inte ha tränat på de.. Men nu har jag tagit tag i de, eller gjorde de i slutet innan appis vilade. Men nu när jag hoppar tess så har den börjat göra de igen. Dessutom åker den fram i landningen, men igår så tänkte jag verkligen på min skänkel hela tiden. Och den låg hyfsat på plats.

Tess stör sej väldigt mycket på om inte skänkeln ligger på plats, en anledning till att jag inte kan hoppa med sporrar. Om mina skänklar flyger runt och åker in i henne bockar hon. Vilket är bra! För då får jag verkligen lära mej. Men nu har det blivit bättre som tur är. Ska jag vara ärlig tycker jag det är de fulaste som finns när skänkeln åker bak sådär... :p

Igår:


Som här, snart 2 år sen. Skit fult när skänkeln åker bak... Förstör ju hela bilden typ. Och vissa hästar stör ju sej på de, som tess! Så lika bra att lära sej de nu.

Kommentarer
Postat av: emma fors / forzi.blogg.se

oj jäklar vad din skänkel blivit bättre .) överlivet också!vad har du gjort för att träna detta? bara tänka? :) min häl åker upp! vilket gör att jag tuppar framåt.. jättestörande !

2011-03-27 @ 18:17:43
URL: http://forzi.blogg.se/
Postat av: Johanna

Det är stor skillnad på bilderna!

2011-03-27 @ 19:33:30
URL: http://finanora.blogg.se/
Postat av: Anonym

men vafan är inte appis din häst?

2011-03-27 @ 19:38:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0