dagens ridpass

Red tess på banan. Hon har varit väldigt framtung nu men igår när jag red ut satte jag henne verkligen på bakbenen med en massa halvhalter och övergångar vilket gav resultat idag! Hon kändes lätt och fin i handen och lyssnade bra. Dock är hon inte alls föjlsam i sidorna och ganska stel.
Galopperade över ett litet hinder typ 70 cm som stod på medellinjen i en 8a. Det gick jätte bra och kändes jätte bra :) Eftersom hon var mycket lättare i handen idag än i måndags när jag hoppade så kunde jag galoppera på rätt bra och hon hoppade jätte fint. Vi kom rätt hela tiden och ahh det kändes jätte bra och enkelt! Hon hoppar verkligen så bra, detta är verkligen en häst jag tror på. Sån bra inställning, teknik och vill verkligen inte riva. :)

Sen skrittade jag ut en sväng också, hon stannade några gånger men fick ändå henne att gå!

Tess fick gå lite utan täcke medan jag red appis. Sen när jag skulle ut i hagen och lägga på de står hon själv och äter medan dom andra hästarna står längre bort. Hon är ett sånt fetto :p Haha, hon har blivit lite (mycket) fet när jag har varit borta då hon inte ridits varje dag vilket hon behöver. Men det ska bort!!

Tjockis!


Ser ut som appis har skägg :p Haha dags att frisera manen lite kanske?


Tess :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0