dagens ridning :)

Hoppade appis lite idag, red med hackamore. Gillar egentligen inte att rida på det när man ska trimma runt på små hinder då man inte kan ställa, forma osv... lika lätt men ville bara känna lite på hacket eftersom det var länge sen jag hoppade på de :)

Hade en tre studs för styrkans skull och för att få henne snabb i benen. Ett räcke med bom före och efter och sen denna oxern:

Hahha, mina fina ritningar jämt :p

Det ligger två bommar uppe på hindret (dom röda sträcken) för att få hästen att dra upp frambenen och titta ner lite. Svårt att förklara men hade det för att appis ska använda ryggen mer och utveckla sin frambensteknik. Dom dra automatiskt upp benen.

Hon hoppade iaf jätte bra, speciellt på oxern! Ibland blev hon lite draig mot hindrena men annars tycker jag hon väntade ut dom bra :) Hoppade några språng på 90 cm och det kändes som hon inte tog i över det. Så nu börjar hon komma iform. Men mot slutet blev hon lite trött och just där hon är svag i dressyren började komma fram. Men det är bara att jobba vidare :) Hon var iaf jätte duktig!

Tess red jag barbacka på dressyrbanan, lullade bara runt lite :p Lite lösgjörande! Hon var mjuk och fin, lite trött i bakbenen men inte så kontigt, hon har gått ganska hårt dom senaste dagarna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0