träningstävling

Träningstävlingen igår gick bra, det var sjukt varmt så det var ganska jobbigt :p Tess var jätte pigg för att vara henne så det var kul :)

80 cm 0a.

I första klassen var hon väldigt tittig, speciellt på oxrarna. Men jag fick över henne och vi var nolla. Mot slutet av banan så slutade hon stå imot och upp mot sista hindret bjöd hon jätte fint så det kändes jätte bra.

90 cm 4 fel.

I denna klassen var hon inte alls tittig och allt flöt på jätte bra. Men vi hade lite otur, hon snubblade till i en sväng så jag tappade ena tygeln så hann inte få tag i tygeln och det blev jätte vingligt mot hindret och jag tror inte ens hon såg det. Så där stannade hon, men inget att hänga upp sig på. Sen hoppade jag om det och hon hoppade resten av banan som ingenting.

Är jätte nöjd med tess, på framhoppningen var hon jätte fin och allt stämde. Pigg var hon också, så kul :) Rundorna var väl inte jätte snygga, fick rida på ganska mycket i första vilket jag också gjorde i andra. Men istället kunde jag börjat ta ihop henne lite mer eftersom hon inte var tittig. Men visste ju inte att det skulle släppa till andra klassen.

Här är en film, från 90 cm. Det var en jätte konstig sväng från 5an till 6an och jag glömde bort det så svängen blir lite skarp där haha.
Det börjar på 3an efter vi fått stoppet, orkar inte klippa ihop och så nu :p Kvalitén blir mycket bättre med :)

Kommentarer
Postat av: Sofie

Jätte fin blogg du har!! :D

2011-06-05 @ 22:38:26
URL: http://sofieanderssoon.blogg.se/
Postat av: vendela

Skrivit lite om min älskade ponny på min egen blogg så titta gärna in om du är intresserad! :)

2011-06-07 @ 19:36:44
URL: http://vendelastertmans.blogg.se/
Postat av: Ebba

Jag har nyss börjat följt din blogg så jag vet ju inte så mycket om dig men jag tänkte bara fråga hur gammla är dina 2 hästar som du rider just nu? ;)

2011-06-09 @ 19:12:23
URL: http://pponnybrudar.blogg.se/
Postat av: Josefine m. ridtravaren bellie

Tycker det ser väldigt trevligt ut!

2011-06-10 @ 10:29:11
URL: http://minfux.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0