torsdag

Blev sent i stallet idag, kom hem vid halv elva :p Men somnade när jag kom hem från skolan, var helt trött i huvudet av allt och då går det ändå inte att rida.

Appis: Gick på banan idag igen, hoppade lite. Redan när jag tog in henne var hon väldigt spänd så när jag började rida så var hon såklart också det. Man får ha förståelse över det eftersom det är ett djur och vissa blir spändare än andra. Och appis blir lätt spänd.

Men galopperade bara runt och krävde ingenting av henne. Sen började hoppa ganska snabbt och bara galopperade över små hinder för att hon skulle börja tänka på annat. Då släppte det lite. Sen hoppade jag lite högre än igår, en liten bana på 90 cm. Hon hoppade super bra och var jätte duktig, men jag red som en kratta.... Fick verkligen ingen bra galopp eller rytm så anridningarna blev sådär. Beror nog lite på att hon var spänd och sen hade jag bett som hon blir väldigt störd av i just anridingarna. Sista anridningen och språnget blev bra iaf :)

Nästa vecka ska jag hoppa lite mer serier och studs med henne, för hon är väldigt svag nu.

Tess: Blev galoppbanan med henne :) Som vanligt jobbar jag med att hon ska komma igång med bakbenen. Kändes som jag kom åt henne riktigt bra idag, hon försökte komma undan lite ibland. Inte ofta hon gör de, hon är så sammanbetsvillig. Satt ner i traven och gjorde mycket halvhalter i både trav och galopp. Massa övergångar också. Sen hoppade jag lite stockar, några nya också som jag aldrig hoppat innan. Dom var väldigt läskiga :p Men hon hoppade iaf! Sen rejsade jag lite också, då blev hon riktigt pigg :) Så kul att ha en häst man behöver rejsa på!

Kommentarer
Postat av: Noomie

Så mysigt!

Jag hade en foderhäst där för flera år sedan, Zirocco hette han. Han blev tyvärr såld så det kän

des ju lite segt. Men funderar på att hänga med en kompis som har häst däruppe snart och hälsa på ^^,

Valle och Helena är ju asgoa :D

2011-06-10 @ 11:50:39
URL: http://lexx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0