sena ridpass

Har varit och badad hela dagen så åkte till stallet på kvällen vid åtta när det var lite svalare och inte så mycket flugor/blinningar. Kom hem vid halv tolv :p Men skönt väder va det, kunde rida i linne vid 10-11 på kvällen :)

Red tess ett kort pass ute, hon var jätte pigg :) Lyssnade framåt bra och kändes igång bra med bakbenen. Gjorde lite lösgörande och red i en ganska hög form när hon ändå kom igång så bra med bakbenen. Tvättade manen och svansen inför imorgon :) Sen ska jag bara rycka manen lite, frisera om det behövs, putsa och packa. Så det gör jag imorgon för det början inte förrän ett och jag startar bland dom sista :)

Sen red jag appis en lite stund på vägen, det var lite mörkt så hon var ganska spänd i traven. Men avslappnad i skritten, så när jag kom tillbaka tog jag några varv på banan för att hon skulle slappna av i formen och sänka sig lite. Bättre blev det iaf, men hon var fortfarande ganska vaken på annat.

Ne nu ska jag sova, är jätte taggad inför imorgon :D Ska bli super kul, på gräs också men hon kanske är lite tittig? Vi får se helt enkelt! Skönt med sovmorgon imorgon med. Det värsta med att tävla är att man ibland behöver gå upp riktigt tidigt. Fast det kan man faktiskt stå ut med :p


Happy efter vi gått i mål efter 1m :) Ska kolla några gånger på den filmen så jag får en bra känsla inför imorgon!

Kommentarer
Postat av: Lollo!♥

Hej!:) Jätte cool blogg, jag rider också:) Jag har en egen ponny. Kommer nog börja följa denna bloggen ett tag den varkar väldigt bra! :D Kolla jätte gärna in min blogg och om du vill och orkar gör som jag och lägg in en komentar;)

2011-07-01 @ 12:24:30
URL: http://higgetokig.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0