måndag/tisdag

Tack för alla tips jag fick i detta inlägget :) Nu har jag lite mer idéer på vad jag ska skriva!

Idag skrittade jag ut på appis och hade tess i grimskaft med. Vi klättrade väldigt mycket, skrittade i 1 timme. Båda hästarna blev svettiga, det var verkligen skit varmt och kvavt. Men dom var duktiga :)

Skrev aldrig om ridpassen igår så kan göra de nu!

Tess: Red ut henne barbacka, redan från början tänkte jag på att hon skulle ta i med bakbenen i varje steg. Sen travade jag lite och försökte ha upp huvudet på henne och driva in bakbenen. Travade i både uppför och svag nerförsbacke. Sen klättrade jag i skritt, uppför såg jag till så hon verkligen tog i och nerför skrittade jag ganska långsamt och gjorde halt några gånger så hon kom under med bakbenen. Hon kändes bra :)

Appis: Red också ut henne barbacka, blev lite klättring med henne. Uppför i låg form så hon jobbade med ryggen och nerför sakta och gjorde några halter. Hon jobbar redan bra med bakbenen så henne jobbar jag mest med att få lösgjord, i låg form, avslappnad och så hon jobbar med ryggen :) Sen galopperade jag lite också och då kändes hon jätte fin, låg i formen och rejsade inte iväg :p

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0