dagens ridning

Appis: Har backat några steg med henne, ganska många faktiskt. Har börjat om ''från början''. Börjar med att jobba henne i skritten ca 15-20 minuter sen travar jag runt på volten och formar igenom henne så hon släpper i sidan. Tänker på att få med bogen och sen går ut på fyrkantsspåret några gånger för att kolla så hon är rak.

Så det var det jag jobbade med idag. Hon var jätte fin i slutet, avslappnad och jobbade bra med bakbenen. Ovanligt bra faktiskt, kanske för att hon verkligen vilade på steget och inte sprang iväg. Skrittade och travade bara. Tänker inte börja med galoppen än, väntar några dagar istället!

Tess: Red på vägen så hon skulle gå på lite hårdare underlag. Hon var galen :p Tänkte på att hon skulle lyssna direkt från början och hon blev lite sur och slog bakut hela tiden :p Gjorde mycket skänkelvikning och lite öppna, jobbade henne i både låg och hög form. När jag kom tillbaka gjorde jag några galoppombyten över en bom. Det gick jätte bra :)

Har några saker som verkligen vi behöver jobba på, sånt som jag inte lagt ner tid på men kommer på varje gång jag gör det. Skänkelvikning, speciellt för vänster skänkel. Hon viker ut bogen och vill inte flytta bakbenen. Sen galoppombyten, det ska jag verkligen ta tag i nu! Efter sommaren ska hon kunna göra rena byten.


Kommentarer
Postat av: johanna

sv: va kul! :) Jag ska kanske dit då ;)

2011-06-21 @ 13:15:49
URL: http://ujohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0