visste ni att...?

...när vi köpte tess tyckte alla tränare, personer osv.. vi pratade med att jag skulle köpa en mer rutinerad häst? Även dom som aldrig sett mig rida? Som gått stadigt i 130-140, runt 9år.

Jag kanske verkar som någon som vill komma snabbt upp i klasserna, men nej så är det inte! Jag ville köpa en mer orutinerad häst som inte visat hur mycket kapacitet den har än, jag vill göra allt jobb själv och ta upp den i klasserna samtidigt som den tar mig upp i klasserna. Jag vill få problem, lösa dom och sen få framgång. Det är vad jag tycker är kul. Jag tror man utvecklas mest på det OM man har bra tränare och personer runt sig. Det är svårt att ge sig in på något nytt utan att ta hjälp av någon, det är jätte viktigt.

Min ena tränare sa att vi skulle köpa en häst som är mellan 7-10 år, gått stadigt i lite högre klasser och från ett försäljningsstall. Vi köpte en 6 åring som gått 5 tävlingar, inte stadig någonstans, från en privatperson :p Men kan säga att han tyckte om tess riktigt mycket, så det var nog inte helt fel att jag fick bestämma ändå. Dock skulle jag aldrig kommit så här långt med tess utan mina tränare och dom kunniga personerna jag har runt mig! Är så tacksam för de. :)

Man ska lyssna på sina tränare för dom vet! Dom tränar så många hela tiden, känner till vilka problem som kan uppstå, men i slutändan är det ändå en själv som bestämmer och jag tror det är då det blir bäst!

Två språng från provridningen, vi var riktigt osäkra på henne först! Galning :p Hon kanske inte ville att jag skulle köpa henne så hon försökte få av mig istället? haha


Jag tror på tess, tror hon kan bli riktigt bra!

Kommentarer
Postat av: Anneli Johansson - 3 årschampionatet nästa

:) där gäller de å sitta kvar :)

är nog som dig då köper hellre något man får jobba med och forma hästen efter en själv.

2011-07-27 @ 09:26:11
URL: http://stallekekullen.blogg.se/
Postat av: Isabel

när jag köpte min häst Nikita så flyttade vi henne till stallet där jag gått på ridskola och alla verkligen HATADE Min Nikita! Hon gick knappt att galoppera på när jag köpte henne men nu hoppar vi 1m i galopp då inte inte gick at hoppa heller! ;)Så jag håller ullständigt med dig om att det ät roligare att utvecklas med hästen!

2011-07-27 @ 09:26:53
Postat av: jessica

ja håller med dej.. om man köper en lit emer oryttinerad häst så bygger man även ett stort förtroende tsm, under tiden man utvecklas :D!

sv; jaha va kul :D!

2011-07-27 @ 10:17:45
URL: http://jessicajosefsson.blogg.se/
Postat av: Gaia

Hi from Italy!

what a beautiful blog! I love your pictures!

Please stay in touch with mi Italian Jump World: www.iconadeironchi.blogspot.com

2011-07-27 @ 11:25:23
URL: http://www.iconadeironchi.blogspot.com
Postat av: Anonym

jag har inte en häst.har inte haft heller! :( men så mycket jag vet är det att om man vill ha en häst som pasar en så ska man ju bygga upp den skelv!fresten bar blogg!!!!!

2011-07-29 @ 22:50:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0