skit i vad andra tycker

''Det var inget illa menat, men jag tycker det ut som om du drar i munnen,och har lagt märke till det innan men har inte orkar bry mig!''

Fick en ganska klockren kommentar, ''men har inte orkat bry mig'' men då undrar jag, varför orkar man ens bry sig? Vad får man ut av det? ''Känner'' man mig genom bloggen vet man att jag aldrig skulle dra eller rycka mina hästar i munnen medvetet. Båda mina tränare tycker jag är alldelse för snäll och mjuk i handen. Dom vill såklart inte att jag ska rycka eller dra i munnen men inte låta tex tess dra ner huvudet utan då måste jag sitta upp och ha en stadig hand. Istället för att gå med och mjukna.

Men till det jag ville skriva. Har faktiskt börjat lära mig att skaka av mig dessa onödiga kommentarer. För jag bryr mig inte vad andra tycker, om hon tycker jag drar eller rycker min häst i munnen så får hon göra det. Men JAG själv vet med mig att jag aldrig skulle göra det och det är de som är det viktigaste! Har lärt mig att tänka om, skita i vad andra tycker och lita på mig själv. Egentligen är det väldigt onödigt att ta åt sig av folk som inte ens sätt mig i verkligenheten, bara sett en bild som är ett ögonblick av det som händer.. Man blir bara starkare av såna kommentarer.

Har man en blogg så får man tåla vissa kommentarer, det går inte att göra något åt dom. Så man får helt enkelt gilla läget och lära sig att ta dom på rätt sätt!

Så vill peppa er andra där ute att skita i vad andra tycker, tycker dom att ni gör si eller så - skit i det och gör eran grej istället. För ni vet att det inte är så som dom tror!


Kommentarer
Postat av: Emelie

Bra sagt (Y)

2011-07-03 @ 09:26:46
Postat av: Ellen

härlig du ä!

2011-07-05 @ 15:55:36
Postat av: Emma

Snyggt skrivet! Jag tycker att du har en jättemjuk o fin hand:D

2011-07-05 @ 21:37:57
URL: http://horzeemma.blogg.se/
Postat av: anaa

2011-07-06 @ 12:02:01
Postat av: anna

Tycker du ser väldigt mjuk ut i handen! Såg en bild när du kom efter i språnget, där ser Du fortfarande mjuk ut. Hästen verkar inte tycka det är obehagligt direkt. Dina hästar trivs med dig! :)

2011-07-06 @ 12:07:46
URL: http://haastsmurfarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0