ridningen

Idag red jag tess på gräsbanan på morgonen! Hon var jätte fin, kunde lägga upp ridpasset bättre idag eftersom jag visste hur jag skulle få henne att sätta under sig. I traven gjorde jag mycket skänkelvikning så hon verkligen tvärade och satte in under sig ena bakbenet. Det tyckte hon var jätte jobbigt! Men hon var jätte duktig. I galoppen galopperade jag i lätt nerförsbacke, hon ville lägga sig på bettet men försökte verkligen driva in bakbenen. I slutet av ''backen'' försökte jag mig på galoppombytena och idag gjorde hon flera rena byten :) När hon bytte bara med fram rättade hon bakbenen efter 2-3 galoppsprång. Innan har det inte ens gått att rätta till det, framsteg :) Hon hade också bra form idag, inte den låga!

Appis red jag nu på kvällen. Red fram lite på gräsbanan, bara lite enkelt. Gjorde lite galoppombyten och så. Sen hoppade jag en lite bana uppe på banan. Hon väntade ut hindrena jätte bra och jag fick tillochmed hålla om med benen. Kunde lägga henne stort och normalt utan att hon blev osäker. Hon hoppade jätte fint!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Är det bara jag eller var det inte alls längesen du visade ett schema för appis och där skulle det väl ta flera veckor innan du kunde galoppera och hoppa normalt? Eller har det gått så lång tid redan? :P bara undrar :)

2011-07-06 @ 10:19:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0