resultat halmstad fredag

Är nöjd med dagen, hästarna var jätte duktiga, appis första lokal på länge också! Över ett år sen. :) Måste hissa banorna som var riktigt roliga jämfört med vad det brukar vara på lokal. Lite kluriga också vilket gör det roligt!

Appis!

80 cm, 0 fel.
Kändes lätt och okomplicerat, red lite tillbaka för att få en lydnadsrunda. Kanske borde ridit med lite mindre hand och mer ben, men tänkte på de till nästa klass istället. Sen hade tränset åkt över ena örat märkte jag när vi kom ut haha.. :p

90 cm, 8 fel.

Denna rundan kändes mycket bättre, jag red med mer ben och mindre hand. Vi fick två ner, båda i vänstergalopp som var lite klurig sväng till. Så tror det hänger ihop med att hon fortfarande är lite svag. Första kom på hinder nr 2, var en ganska kort sväng och jag blev lite för mycket i handen. Andra kom på näst sista hindret, tror hon blev lite trött då hon bytte galopp precis innan och kom lite obalans. Men är nöjd med denna rundan :)


Appis :)

Tess!

90 cm, 0 fel.
Helt okej runda, hon sköt ut vänsterbogen några gånger innan hindret i början och jag parerade inte upp det vilket jag måste göra! I slutet fick vi bättre flyt vilket kändes bra!

1m, 0 + 4 fel.
Ganska klurig bana, banken var med men vi fixade det bra :) Hon kändes jätte fin, vi fick ett bra flyt hela banan igenom. Lite att vi tappade rytmen efter banken (där hon tittade) men efter två hinder fick vi tillbaka den.

Rev första i omhoppningen, hon blev lång och vi låg lite nära så hon blev flack. Annars kändes omhoppningen bra också, red väldigt lugnt. Är jätte nöjd med denna rundan :D


Tess på framhoppningen :)

Imorgon hoppar jag 90 cm med appis och 1m med tess!

(kanske hinner ladda upp någon film idag annars kommer de imorgon!)

Kommentarer
Postat av: Emelie

Grattis! Lycka till imon :D

Kul att ni är med på tävlingsbanorna igen:) Jag läängtar tills filmen kommer :D

2011-07-22 @ 21:44:05
Postat av: Ebba

Vilken fin blogg du har!

Allt bra med dig? :D

2011-07-23 @ 11:59:15
URL: http://pponnybrudar.blogg.se/
Postat av: Julia

HEJ! VAD ROLIGT FÖR DIG IDAG, ALL LYCKA TILL DIG IMON! :D

2011-07-23 @ 21:02:50
URL: http://ihearmusiic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0