fina hästar!

Åååh, hästarna var så fina idag :) Dom fick gå ganska hårt!

Appis:
Skrittade ut en sväng först sen tänkte jag först rida på banan men bestämde mig för att testa rida på gräset istället. Och hon var jätte avslappnad ifrån början till slut, förra veckan kunde jag inte ens rida där för att hon bara sprang, stressade upp sig och spände sig. Men idag var hon så fin, kunde driva på bakbenen idag. Jobbade mycket med övergångar och att rida i ''nerförsbacken'' (de sluttar lite). I höger galoppen satte hon under sig jätte bra men i vänster (som hon är svag i) orkade hon inte riktigt. Det kräver ju mer av bakbenen i nerförsbacke, så jobbade med rakriktningen i vänstergaloppen vilket gick jätte bra! Så fin var hon :)

Sen hoppade jag lite små hinder (ca 40 cm), 3 hinder på raken med ca 13 m i mellan. Den satte hon jätte fint, hoppade igenom sig bra och rusade inte iväg. Någon gång sprang hon på lite men då var det bara att räta upp sig lite! :) Är jätte nöjd!


Appis idag :) Kolla manen, ryckte den förra veckan och den blev alldeles för kort :( Hon passar inte i de tycker jag...

Tess:
Red ut henne i skogen, jobbade mycket med tempoväxlingar i galoppen. Det är ju när jag behöver länga galoppen lite som jag inte får tillbaka henne men idag kunde jag länga och korta jätte bra. Hon jobbade bra med bakbenen också!! Innan varje gång jag fattade galopp backade jag några steg för hon skulle sätta under sig och det hängde med in i galoppen.

När jag kom tillbaka hoppade jag samma linje som jag hoppade med appis. Och hon stack inte en enda gång faktiskt, galopperade över hinderna istället för att överhoppa som hon ibland brukar göra. Så är jätte nöjd med henne med :)

Skrittade av båda länge sen eftersom dom gick så hårt!

Nu blir det bara lugna pass inför tävlingen, några högre språng imorgon så allt känns bra och sen ett lika lugnt pass på torsdag!

Kommentarer
Postat av: Frida

Mycket finare i kort man enligt mig! Halsen blir finare och ser maffigare ut!

2011-07-20 @ 01:05:23
Postat av: jennifer

Hej hopp jag heter Jennifer och är 15 år gammal, jag undra om du skulle kunna hjälpa mig det är så att jag skulle vilja överaska några av mina kompisar som skaffat en blogg för ett tag sen och undrar om du skulle kunna ge dom en liten länk eller något ? Deras bloggnamn är crewaef.blogg.se/ många kramar jennifer :D

2011-07-20 @ 02:02:23
Postat av: Thilda

Fina bilder och hästar! :) Tycker hon var fin i kort man.

2011-07-20 @ 15:02:54
URL: http://vickelbyponny.blogg.se/
Postat av: vendela

tkr hon va jättesöt o snygg i kort man =)

2011-07-20 @ 20:55:48
URL: http://wendings.blogg.se/
Postat av: Sara

Jättefin bild :D

2011-07-20 @ 21:42:36
URL: http://saaraasblogg.blogg.se/
Postat av: Emma

Tycker Appis passade väldigt bra i kort man ;)

2011-07-21 @ 09:28:40
URL: http://ourhorses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0