dagens ridpass

Appis: Red henne barbacka på banan, började först att rida på gräset men hon var alldelse för pigg och började spänna sig. Istället red jag på banan som sagt, gjorde samma övningar som igår. Mycket skritt och stretcha sidorna, sen ngra varv i galopp. I början var hon lite spänd och stod imot men sen släppte det! Hon slappnade av i hela kroppen och gick i en låg och avslappnad form. Formade igenom innesidan och sen bara fångade upp henne på yttertygeln så gick hon stadigt. Till och med att jag kunna börja driva!! Kom verkligen åt henne idag, kändes verkligen jätte bra! Hon var också väldigt lätt i handen även i övergångarna=bra bakbensarbete ;)

Det är helt enkelt så att hon får gå på banan ett tag nu, det är det enda sättet att få henne att slappna av i kroppen. Skrittar såklart fram och av ute, men vill att hon ska lugna sig och slappna av innan jag börjar rida henne på gräset.

Tess: Red på gräset. Fortsatte med samma övningar som vi gjorde på hoppträningen igår! Hade några små hinder, 3 hinder på rakten med ca 12-13 m i mellan. Efter jag hoppat dom två första la jag en volt och saktade av till trav. Sen fortsatte jag på det sista. I mellanåt var hon jätte fin och jag kunde sätta tillbaka henne lätt och ibland stack hon så det tog ett tag att samla henne igen. Kan väl inte påstå att vi gjorde några framsteg sen igår, bara att jag var lite snabbare på att sätta mig ner och verkligen sätta henne på bakbenen. Sen skrittade jag av länge... :)

Blev ett riktigt hårdpass för henne idag, så imorgon ska jag bara gå en promenad med henne :)

Kommentarer
Postat av: hanna

startfälttävlan är imon :s

2011-07-17 @ 05:21:22
URL: http://hannabresellss.blogg.se/
Postat av: Natalie

gillar ju din blogg starkt, så det är klart att du ska va dagens blogg! :D

2011-07-17 @ 13:10:37
URL: http://natalieebystrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0