dagen

Va nere och vaccinerade appis idag, så passade på att väga henne! Tror hon vägde 570kg i nov förra året och då var hon tjock och omusklad :p Nu är hon i jätte fint hull och har muskler (behöver såklart sätta mer) så idag vägde hon 530 kg :)


Appis fick syn på en häst som kom lös utanför :pNär vi kom tillbaka red jag tess, intervalltränade! Hon blev ganska trött men tror jag hade kunnat pressa henne 2 intervaller till, men det tar vi nästa vecka. Man märker tydligt när hon blir trött för då blir hon så sur haha, hade inte ens sporrar idag och skulle fatta galopp och få igång den direkt och då slog hon bakut :p Men annars var hon ovanligt pigg, kul :D

Körde galopp 2 minuter och vila 45 s, galopperade i samma tempo som jag har när jag tävlar utomhus och en grundomgång + omhoppning blir ju nästan 2 minuter så därför tog jag den tiden! Gjorde 6 intervaller (3 stycken i varje varv).


Tess ♥

Tips!! Hittade en as bra app som man kan använda när man intervalltränar. Så kan man ställa in tex 2 minuter ''galopp'' och 45 s vila så ringer den varje gång man ska vila eller börja galoppera igen. Mycket smidigare än att ställa om timern hela tiden! + att den håller koll på hur många intervaller man gjort! :) Intervaltimer heter den.


Appis vilade ju så tränade lite NH med henne, tränade på inkallning och spansk skritt. Det gick jätte bra, och spanska skritten har jag inte alls tränat mycket på nu men hon var så duktig. Tog det lugnt och gick inte iväg som hon brukar göra, lyfte bra på benen! Måste filma det någon dag och visa :) hihi

Kommentarer
Postat av: jessica

ett tag sen ja kikade in här men har du bytt stall? :)

2011-07-26 @ 21:11:50
URL: http://jessicajosefsson.blogg.se/
Postat av: Caroline Andersson

http://showjump.devote.se/blogs/11217732/fraagestund.htmSkriv gärna en fråga i frågestunden:)kram

2011-07-26 @ 21:19:50
URL: http://www.Showjump.devote.se
Postat av: PONNYSKRUTTARNA - sandra

hej vilken fin blogg! :) vill du göra bloglovin byte? :)

2011-07-26 @ 23:48:35
URL: http://ponnyskruttarna.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0