yeey....

Kul att komma upp till stallet och se att tess har en svullen kota. På utsidan av v. framben... Det var svårt att se fall hon var halt, men isåfall väldigt lite. Det kan ju vara vad som helst, en smäll, vrickning, ett litet sår som inte syns... Iallafall blir det inget future factory imorgon, RIKTIGT tråkigt.... Får hoppas att det inte är något allvarligt med henne.

Har era hästar haft något likanade? Svullen och lite varm på kotan men inte halt?

Kommentarer
Postat av: johanna

nej usch va tråkigt! hoppas det blir bättre!!bara en fråga, vad är future factory? :)

2011-01-28 @ 21:05:26
URL: http://lizzajohanna.blogg.se/
Postat av: Elin

Min häst kan få så om vi tränat mycket i tax fälttävlan. Då beror det på överansträngning i kotan då han har ett väldigt stort genomtramp.

2011-01-28 @ 21:12:53
URL: http://ellasrum.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja min har det :P men jag sprang lite för en och min var inte halt men väldigt varm och sen dan efter så var han inte varm. Så jag tror bara att han hade fått nån liten spark kanske ... jag vet inte men kolla nästa dag för på min så var han INTE varm dan efter :) Lycka till !!!:):)

2011-01-28 @ 21:22:54
Postat av: Anna

En gång hade en av våra ponnyer halkat i hagen och slagit i ena frambenet. Hon var svullen på knät och kotan och haltade först när man böjde. Hon fick en veckas vila med liniment och stallbandage, sen var det borta.Tråkigt att missa Future Factory :(

2011-01-29 @ 12:57:52
URL: http://horseinwhite.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0