hihi

Tack för alla som svarade i inlägget ''berätta om er'' jätte kul att kunna läsa lite om er som läser min blogg :D Har tagit åt mej era tips om att förbättra bloggen för jag vill ju såklart att den ska vara så rolig att läsa som möjligt :)

Många har skrivit mer bilder och filmer. Det har blivit lite dåligt med de nu under vintern då det alltid är mörkt när jag rider och då går det ju inte att ta bilder eller filma! Men till våren så kommer det säkert bli mer ridbilder :)

Även att jag ska skriva mer om NH övningar och lite filmer, så det ska jag försöka bli bättre på. Men som sagt, det är svårt att filma när det är så mörkt på dagarna då jag är där.

Ett litet tips jag fick var:

''det hade varit lite roligare att lära "känna" dig lite mer i bloggen!''

Det är ju en hästblogg jag har och är medveten om att jag inte skriver så mycket om mej. Men tänkte på att kanske göra några inlägg om mej och inte hästarna.
Hur skulle man kunna lära känna mej genom bloggen? Personlig frågestund? Eller jag tänkte på att kanske göra några inlägg om mej själv, vad som är mej liksom? Vad tycker ni? :p Jag vet inte riktigt hur mycket ni ''känner'' mej genom bloggen och på vilket sätt ni vill lära ''känna'' mej? Några tips? :)


Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag tycker på "personlig frågestund" :)

2011-01-23 @ 20:01:48
URL: http://sandirey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0