slutar uppdatera kategorin min träning

Tänkte faktiskt ''avsluta'' kategorin ''min träning'' då det känns som jag verkligen kommit igång med träningen :D Är faktiskt stolt, trodde det skulle hålla några veckor och sen sluta men jag har tränat sen i oktober :) Skapade den mest för att få lite press på mej själv att uppdatera den. Men nu orkar jag inte skriva varje gång jag vart och tränat då jag tränar ca 3 gånger i veckan :)

Är det någon som har fått lite motivation till att börja träna genom att läsa mina inlägg? :p Ett tips är att träna med en kompis för då blir det verkligen av! Sen även att köpa ett månadskort för då har man ju betalat för det och om man då inte använder det känns det onödigt att lägga ut pengar på de :)

Jag började mest träna för att bli smalare men sen märkte jag att man blev mycket piggare och mår mycket bättre. Så nu känns det bara skönt att åka och träna. Brukar oftast springa och simma (men även ''crossträna'' fast d är så tråkigt..), längtar tills våren kommer för då tror jag att jag bara kommer springa hemma ute istället :) Mycket skönare! Hoppas det håller i sej även då :p

Kommer inte ta bort kategorin den får stanna kvar, har skrivt typ max 10 inlägg i den :p

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0