ridning i ridhuset

Åkte till ridhuset idag igen, egentligen gillar jag inte (som ni säkert vet) att rida så ofta i ridhuset som det blivit nu. Både onsdag och fredag denna veckan, sen ska jag även träna på söndag så det blir en dag till! Men det går verkligen inte att göra mer än att skritta nu! Det var jätte mycket folk i ridhuset då det ena ridhuset var bokat=kaos... Hatar att rida när det är fullt med folk. Saknar verkligen inte att stå på jfk.

Tess: Red henne barbacka i ridhuset då, hon var jätte tjurig på alla andra hästar :p Började bocka när jag mötte någon häst för nära, haha. Och där satt jag barbacka, var nära på att flyga några gånger men jag satt kvar! Hon kändes iaf mjuk och fin i sidorna, hade även bra framåtbjudning vilket är kul :)

Appis: Hon fick även följa med till ridhuset då hon har tappat en framsko. Vill inte rida på så hårt underlag som det är nu ute + att det blir halt utan sko. Så det enda ställe var ju att rida i ridhuset. Men hon var lite taggad :p Gjorde lite skänkelvikning, framdel/bakdelsvändningar och mjuka upp sidorna. Hon kändes helt okej! Får tänka på att hon inte är igång och inte riden på flera månader. Henne red jag barbacka också såklart!

Måste bara säga att det är himla smidigt nu när jag lärt mej att lasta!!! Inga problem längre, fattar inte hur vi stod ut med att lasta appis på minst 30 minuter innan. Nu går hon rakt på :)
Måste köpa en till lädergrimma om vi ska köra båda hästarna i fortsättningen! :)

Kommentarer
Postat av: Frida

hur långt har du till ridhuset? :) Kör ni lagligt enligt vikten med två hästar i transporten? :)

2011-01-21 @ 21:50:27
URL: http://equest.blogg.se/
Postat av: Hanna

appis är så söt!

2011-01-21 @ 22:05:39
Postat av: Anonym

Oj, är du inte rädd för att Tess ska fastna i de gula krokarna? Jag menar, transporten guppar lite, Tess höjer huvudet och kör lite nickningar och POFF så har hon en krok i näsborren, Tess sliter och POFF så har hon ett fult sår... :)

2011-01-21 @ 22:20:34
Postat av: Johanna

Dina hästar är FÖR söta!! Så himla gulliga på bilderna när de står så i transporten! Tess är ju så söt att man dör!<3 ;)

2011-01-22 @ 09:48:21
URL: http://finanora.blogg.se/
Postat av: Emina

Väldigt intresserad av transporet etc, skulle du kunna filma någon gång när ni lastar? och hur det ser ut i transporten ganska exakt osv, hur/vart du binder hästarna och med vanligt grimskaft eller ja.. Vad? :)

Svara gärna på min blogg om du binder kort eller långt ssamt binder med vad också :)Mvh Emina

2011-01-22 @ 16:32:11
URL: http://livetmedpointer.blogg.se/
Postat av: Emelie

E också väldigt intresserad av hur du lastar....

2011-01-23 @ 22:16:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0