kul....

''stackars häst :( den ser ju jätterädd ut och du bara drar i tyglarna? Fin häst annars.''

Detta var verkligen det sista jag behövde idag.........

Blir så jäkla arg på dessa kommentarer, jag brukar i vanliga fall strunta i dom men idag kan jag inte det!!! Vet ni vad jag just nu vill? Lägga ner hela bloggen för jag orkar inte med detta....

Ahhh fyfan vad arg jag blir på folk som bara ska klaga, du har ju inte ens sätt hästen eller ridit den??? Om du tänker till en gång till innan du kommenterar och faktiskt kollar på bilden och ser att det är en rejsbild? Vad är det jag strävar efter dag ut och dag in, jo att rida med handen så lite som möjligt men ändå ska hon dömma mej på en jävla bild. EN BILD????????????

Kommentaren var inte så värst farlig men min dag har varit skit så idag kan jag verkligen inte ta sånna här kommentarer.. Och det värsta är att den säger imot allt jag strävar efter och allt jag får beröm för varje dag. Jo just det: min mjuka hand och mitt fina sätt att se på hästar.

Jag vet att det är onödigt att lägga energi på detta men som sagt så måste jag bara det idag. Appis är min andra halva och hon skulle aldrig vara jätte rädd när vi rider och jag skulle absolut aldrig ''bara dra'' i tyglarna på henne.

Hoppas du som kommenterade detta läser det här och förstår hur illa jag tog detta idag, jag förstår inte vad du fick ut av detta och varför du var tvungen att kommentera de.

Det var denna bilden hon menade.

Kommentarer
Postat av: Nadja

2011-01-15 @ 18:33:34
URL: http://nadjaeriksson.bloggplatsen.se
Postat av: SOFIE

Men gud, den människan vill ju bara förstöra! Det är sjukt hur man äns orkar hålla på att skriva sånna kommentarer, varför inte tänka det i huvudet och låta det vara sen om man nu måste klaga på andra. Hon/han vill nog bara ha uppmärksamhet!

2011-01-15 @ 18:47:35
URL: http://sofieslilla.blogg.se/
Postat av: Fanny&Wilma

Ha,ha... Då skulle hon se oss när vi är ute o rejsar med våra ponnisar, då hade hon nog dött!!!

Heja Isse!!! Många kramar från kusinerna.

2011-01-15 @ 18:51:08
Postat av: Julia

Uscha för sånna där kommentarer, det bästa är ju att bara ignorera men ändå blir man så arg!Keep up the good work, du är jätte duktig med Appis och Tess! :)

2011-01-15 @ 18:59:38
URL: http://broddnyckel.blogg.se/
Postat av: Sofia

Haha vilken mupp den som skrev det verkar vara. Jag tycker inte att det ser ut som du drar hästen i munnen.

usch vilken tönt den där som skrev det är!

Grym bloggare är du, fortsätt med det du gör!

Du äger! :)

2011-01-15 @ 19:22:27
URL: http://sofiaaxh.blogg.se/
Postat av: emmaa - ryttare&fotograf

hon/han är ju bara anvensjuk. man ska absolut inte ta åt sig, hon som skrev det är ju amatör när det gäller hästar... ;)

2011-01-15 @ 19:29:19
URL: http://emmahellgrenn.blogg.se/
Postat av: Jessica josefsson

herre gud.. har hon bara ridit gammla ridskolehästar elr? -.-'

och de är faktiskt på ett öppet fällt så.. ah dryg kommentar!

2011-01-15 @ 20:57:15
URL: http://jessicajosefsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

visst jag kan förstå att det ser ut lite som du drar i tyglarna å så men jag fattar ju själv att du inte gör det. har läst din blogg ett tag och tycker du är en förstående och vettig ryttare! plus att du ¨har super fina hästar! :)

2011-01-15 @ 21:00:20
Postat av: Camilla- Vinn benlindor ifrån Schockemöhle

Bilder visar ju bara en mikrosekund. Strunta i de kommentarerna

2011-01-15 @ 21:22:36
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/
Postat av: anonym

Jag tycker att du ser ut att vara mjuk i handen!

2011-01-16 @ 10:00:46
Postat av: Anonym

Va tris att du känner så, det är en trevlig blogg du har....

MEN bilden är ju inte den bästa. Måste tyvärr hålla me tidigare talare. Hästen ser inte lycklig eller bekväm ut. Sänkt rygg, och spjänar med underhalsen öronen bakåt, ögonvitorna framme, stora näsborrar och en "öppen mun" under nosgrimman.Men om du nu får beröm för dina mjuka händer och har ett gott samspel med din ponny tycker jag inte du behöver reagera så starkt. Skit i det och lägg inte ner bloggen.

Istället för att lägga ner energi på dumma kommntarer lägg ner tiden på att välja lite lämpligare bilder isället? :-)

Mvh// Linda

2011-01-16 @ 12:02:33
URL: http://grannoxdiva.blogg.se/
Postat av: Anonym

Håller helt med om att den här hästen ser allt annat än bekväm ut. Tycker också att om man inte klarar av att rida sin häst på ett bättre sätt än så så ska man inte ut på öppna fält.

2011-01-16 @ 14:44:26
URL: http://peterssonanna.blogg.se/
Postat av: malin

hej tjejen! jag tycker verkligen inte du ska bry dig om kommentarerna. jag antar att när bilden just är tagen så ska du förmodligen stanna hästen eller iaf få den att sakta ner. När hästarna springer "fritt" så kan de bli lite "tagna på sängen" när någon sedan ska stanna dom. Några jävla vitögon syns inte på denna bilden, hennes mun är lite öppen, kan bero på många saker, hon kan "vara anfådd". hästar kan det, hon kan tugga, hon kan röra tungan. vad fan som helst, att säga att hon ser rädd ut och shit, det är bara bullshit. Åk till en jävla lokal ponny tävling och 85% av alla ponnyer ser dubbelt så mer "livrädda" ut i en omhoppning.hoppas du inte tagit illa upp av någonting jag skrivit, för det är inte det som är meningen.kram!

/tjej som ridit, tränat och tävlat hoppning regelbundet sedan 5resp 8års ålder.

2011-01-16 @ 21:44:36
Postat av: Malin

En bild visar inte alltid hela sanningen! Tar man bilden 0,22 sekunder för sent/tidigt så kan hela bilden få en helt annan innebörd. Kan hålla med om att hästen inte se alldeles tillfreds ut just där och att du tar ganska rejält i den, men det innebär inte att det måste vara sanningen. För vad som händer sekunderna före och efter bilden togs vet vi ingenting om.

Ta inte åt dig av dumma kommentarer! Tar bara massa onödig energi... Du har väldigt fina hästar! :)

2011-01-17 @ 02:56:03
Postat av: Thess

Herregud sluta kommentera onödiga skit kommentarer, alla som är kunniga ryttare vet att hästarna kan se helt sjuka och obekväma och allt kan se helt cp ut på bild, men en bild är en JÄTTE kort stund av hela ridningen,

tycker de e bra att du släpper dina hästar på åkern!

fortsätt med bloggen och skit i alla onödiga kommentarer som vill trycka ner dig!

2011-01-19 @ 18:29:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0