hoppfilm från idag :)

Åkte till ridhuset idag, hoppade min favoritövning - volten :) Enkel att bygga upp men desto svårare att hoppa men väldigt nyttig.

I markarbetet är svagheten att hon lätt tappar bogarna vilket jag verkligen fick vara beredd på idag! Mellan 1an och 2an gick det bra men sen tappade jag bogen väldigt mycket. Vilket ledde till att jag fick rida på lite till sista hindret eftersom avståndet blev lite längre då vi gled ut lite. Missade tom det hindret några gånger :p Men någon gång satte allt :) Känns som jag behöver få ihop galoppen lite mer på henne ibland bara, då är det mycket lättare att få med den där bogen!

Tycker hon hoppade jätte fint idag, lite överhopp i början men sen blev det bättre men mot slutet blev hon trött. Annars var hon avslappnad :)

Själv tycker jag det kändes sådär, men tur att det ser bättre ut haha! Vet inte varför jag slängde över mitt överliv ibland.. Sen är jag lite ringrostig då jag inte hoppat på ett tag. Knappt någonting nu på vintern :p Vi ska iaf åka in på onsdag igen och hoppa samma övning :)

Filmen, fick bli musik denna gången :p Kanske inte så rolig film, händer samma sak hela tiden :p

Kommentarer
Postat av: Julia

Vad duktiga ni är! :)

2011-01-17 @ 07:03:54
URL: http://broddnyckel.blogg.se/
Postat av: Jessica josefsson

såg fint ut :) så skönt för dej att ha tillgång till ridhus!! :O :)

2011-01-18 @ 20:10:12
URL: http://jessicajosefsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0