dagens ridpass

Kul att komma upp till stallet och se att hästarna stod i fel hage haha! Som tur hade inte appis eller tess fått någon spark! Nu är det verkligen is nästan överallt så det gick bara att skritta.

Appis: Skrittade ut henne barbacka med emma :) Hon kändes fin och mjuk, första gången jag rider med bett på flera månader! Gjorde lite skänkelvikningar men flyttade bara framdelen för att ställa igenom och mjuka upp sidorna. Hon orkade inte så många gånger :p Ska bli så roligt att sätta igång appis, och det bästa idag var att jag inte kände av att hon hängde sej åt vänster. Så kanske, kanske är det borta nu?

Ska lägga upp schemat jag fick om igångsättningen!

Tess: Skrittade ut henne barbacka. Tror dom hade sprungit ganska mycket när dom kom in till den andra hagen för hon var verkligen trött. Så trött att hon inte orkade stanna och vända haha! Bra egentligen, hon var lugn och avslappnad. Pappa gick med också, ifall hon skulle vända men det behövdes ju inte. Gjorde lite skänkelvikningar på henne också! Gick bra :) Imorgon åker vi till ridhuset igen och hoppar volten. Måste verkligen hålla igång nu.

Kommentarer
Postat av: Nadja

Intressant att finna sina hästar i fel hage? x)

2011-01-18 @ 21:57:09
URL: http://nadjaeriksson.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0