klar

Är typ klar med designen nu tror jag :p Har gjort den så det är lätt för nya läsare att komma in i bloggen. Jag tycker det är jätte svårt när man läser en ny blogg och inte har någon koll på hästarna. Då brukar jag oftast inte fortsätta läsa bloggen, så nu har jag gjort min så det är lätt att läsa om hästarna :)

Är inte riktigt nöjd med headern men det får bli så nu! Den ser vintrig/vårig ut vilket det är typ nu. Och sen så får man första intrycket av att jag hoppar, tränar trickträning, men ändå har roligt i mellan med härliga turer. Det enda som saknas är en tävlingsbild, dock så har jag en efter en klubbhoppning så det får duga :)


Sen gjorde jag nya ''mina hästar bilder'' :) Dock lite mer komplicerade denna gången. För om man håller musen över bilden så....


...Kommer det fram en ny bild med lite kort om båda hästarna. Och sen kan man bara klicka vidare om man vill läsa mer om dom :)


Jag tycker faktiskt det är viktigt med en fin design. Det är första intrycket av bloggen. Dessutom som jag skrev ovan är det mycket lättare att komma in i bloggen om man vet lite mer om hästen/hästarna. Annars orkar man typ inte fortsätta läsa den :p

Jaja, nu är den klar :) Hoppas ni tyckte den va fin :D

Kommentarer
Postat av: Julia

snygg designen blev! :D en liten fråga, hur gör man så att de blir en annan bild när man håller muspekaren över? :)

2011-02-14 @ 18:33:25
URL: http://broddnyckel.blogg.se/
Postat av: Jessica josefsson

snyggt! och bra dedär med hästbilderna :)

2011-02-14 @ 19:13:10
URL: http://jessicajosefsson.blogg.se/
Postat av: johanna

det blev verkligen jätte fint :D

2011-02-14 @ 21:38:37
URL: http://lizzajohanna.blogg.se/
Postat av: Anneli Johansson

Fint

2011-02-15 @ 09:48:37
URL: http://stallekekullen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0